• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Postao poznat kad je nervirao Tadića, sada odlazi u Barselonu?

Autor Dušan Ninković

Amerikanac koji u Ajaksu igra desnog beka je meta Španaca.

 Seržinjo Dest nova meta Barselone Izvor: Guliver/ Catherine Ivill/Getty Images

Ako bismo vam rekli da je Seržinjo Dest nova meta Barselone, možda vam ta informacija ne bi značila mnogo. Ali, podsetićemo vas, to je momak koji je strašno iznervirao Dušana Tadića.

Sećate se prvenstvenog meča u kom je Ajaks morao preokretom, predvođen srpskim ofanzivcem, da stigne do ligaške pobede? Tada je Srežinjo, svojim kretnjama u napadu, iznervirao kapitena koji se sa njim obračunao na terenu, pred kamerama.

Možda će vas zanimati

Mnogi su to zamerili Tadiću, ali ima i onih koji su stali na njegovu stranu. E sada taj momak, Dest, može da napravi transfer karijere. Za mladog Amerikanca se interesuje Barselona.

Za desnog beka ''Kopljanika'' se ranije interesovao Bajern Minhen, ali se čini da bi on radije u Španiju. Takođe, za ovog momka je postojala otimačina i na nacionalnom nivou.

Iako je Amerikanac, za šta se kasnije i opredelio, Seržinjo Dest je imao i ponudu Holandije. Njegova majka je iz te zemlje, pa je mogao da igra i za jednu od najboljih evropskih selekcija, da je hteo.

Barselona poslednjih godina ima ogromnih problema na bekovskim pozicijama. Desni bok je na udaru još od odlaska Danija Alveša, dok je levo sve na leđima Đordija Albe. Potencijalne zamene, poput Semeda, Firpa i sličnih, za sada se nisu pokazale.

Na desnom boku Barselone se prethodnih godina često nalazio Serđi Roberto, momak koji je tu prekomandovan iz veznog reda. Kao neke od meta za naredno leto pominju se brojni bekovi, od Betisovog Emersona, preko Arsenalovog Beljerina pa do Juventusovog De Šilja.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC