• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dva meseca čekanja za četiri minuta fudbala

Autor Dušan Ninković

Počeli su Nemci, a pre Bundeslige gledamo ''Cvajtu''.

 Nemacka-Bundesliga-2-Cvajta-AUE-Sandzauzen-3-1-crveni-karton-Dikmejer Izvor: Getty Images/Pool, Pool/Getty Images Europe

Ceo fudbalski svet je čekao da se nastave one najbolje fudbalske lige. Danas će, konačno, na teren Nemci, da vide kako izgleda fudbal nakon pandemije korona virusa.

Uvod u mečeve Bundeslige su četiri susreta u drugom rangu nemačkog fudbala. Na jednom od tih mečeva je, veoma kratko, igrao i najveći baksuz današnjeg dana.

Možda će vas zanimati

I on je, kao svi ostali, dva meseca čekao da se fudbal vrati. Istrčao je na teren, utakmica je počela, a nakon samo jednog kontakta sa loptom i faula u četvrtom minutu meča - dobio je crveni karton!

Reč je o Denisu Dikmejeru, defanzivcu Sandhauzena koji je ovog popodneva igrao u gostima. Domaćin im je AUE, tim koji ih je i pobedio rezultatom 3:1. Ne treba da čudi, jer su od četvrtog minuta igrali sa igračem više, a od petog imali prednost do koje su stigli sa bele tačke.

Defanzivac Sandhauzena, koji će se grčevito boriti za opstanak, je napravio penal, a ofanzivac domaćih Nazarov je to pretvorio u gol. Nastavak sezone nije mogao da bude lošiji.

Nakon 26 odigranih kola ekipa Sandhauzena ima 29 osvojenih bodova, četiri više od mesta koja vode u niži rang i dva više od pozicije koja vodi u baraž. A u narednom kolu, na domaćem terenu protiv Regensburga, neće moći na jednog od najiskunijih igrača.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC