• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lukaku u ulozi sportskog direktora: Belgijanci, svi dođite u Inter

Autor Dušan Ninković

Rešio je da ih sve dovede.

 Romelu Lukaku u ulozi sportskog direktora: Belgijanci, svi dođite u Inter Izvor: ANTONIO CALANNI/AP, Tanjug

Ma kakav Bepe Marota, kao da je teško biti sportski direktor. Romelu Lukaku, fudbaler Intera, odlučio je da preuzme i drugačiju ulogu u timu i da počne da traži pojačanja.

Već nakon nekoliko predloga je postalo jasno da ima određene kriterijume. Čini se da je neophodno da budete Belgijanac kako bi vas Lukaku upisao u notes.

Možda će vas zanimati

Tako je napadač Intera već uputio pozive na tri adrese i pozvao svoje reprezentativne saigrače da pojačaju ekipu koja se bori za titulu u Seriji A. Dris Mertens iz Napolija, Jan Vertongen iz Totenhema i Tomas Menije iz Pari sen Žermena su igrači koje bi voleo da vidi u svom timu.

Njima trojici narednog leta ističu ugovori i svi će moći kao slobodni fudbaleri da potpišu nove ugovore. Ne verujemo ni da bi se u Interu bunili ako bi se situacija ovako razvijala, ali je to još uvek predaleko.

Oni su do sada na meti imali neke druge igrače, više po ukusu Antonija Kontea. Tako se već mesecima priča o Sandru Tonaliju, govorilo se o Arturo Vidalu, a u eventualnoj razmeni sa Barselonom mogli bi da biraju još nekog igrača.

Do sada se pominjalo samo interesovanje Intera za Mertensa, kog traži polovina Evrope. Između ostalog i Čelsi, Lukakuov bivši klub, koji je u jednom trenutku bio blizu potpisa. Menije je meta Totenhema i Mančester junajteda, dok bi i Vertongen mogao da ima mnogo ponuda.

Nakon 26 kola u italijanskoj Seriji A, Inter nema prevelike šanse da se domogne titule. Oni imaju devet bodova manje od Juventusa i osam manje od Lacija, a loši rezultati u poslednje vreme su ih previše koštali.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC