• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Velikani za zdravstvene radnike: "Kup evropske solidarnosti" 2021. godine!

Autor mondo.ba

Inter, Real i Bajern odigraće tri meča u tri grada onda kad publika bude mogla da prisustvuje, a sav prihod biće doniran medicinskim radnicima u Italiji, Španiji i Njemačkoj

 Kup evropske solidarnosti Inter Real Bajern Izvor: Jasper Juinen/Getty Images Europe

"Kup evropske solidarnosti" humanitarno je takmičenje koje će se igrati sljedeće godine!

Tri fudbalska velikana Starog kontinenta – Inter, Real Madrid i Bajern – odlučili su, naime, da u narednoj kalendarskoj godini odigraju tri meča, sa kojih će sav prihod, kako je navedeno, biti doniran zdravstvenim radnicima, koji su u tekućoj godini na "prvoj liniji odbrane" od virusa korona.

Možda će vas zanimati

"Tri kluba žele da pošalju poruku solidarnosti i koriste sve raspoložive resurse da pomognu herojima, zdravstvenim radnicima. S obzirom na želju da pokažemo zajedništvo, odlučeno je da se pokrene 'Kup fudbalske solidarnosti – Fudbal za heroje'", objavili su "nerazuri" u saopštenju po pitanju ovog humanitarnog takmičenja.

U zavisnosti od kalendara takmičenja, ali i toga kada će navijači ponovo moći na stadione, mečevi će biti organizovani u Mlanu, gdje će igrati Inter i Bajern, Madridu gdje bi se sastali Real i Inter, te Minhenu gdje bi snage odmjerili Bajern i Real, a sav prihod sa mečeva bio bi proslijeđen medicinskim ustanovana u Italiji, Španiji i Njemačkoj.

"Ogromna doza posvećenosti zdravstvenih radnika poslu tokom pandemije čini da optimističnije gledamo na period ispred nas. Ovom inicijativom, želimo da im, prije svega, zahvalimo, te slavimo njihov rad, ali u isto vrijeme pošaljemo poruku humanosti i solidarnosti, koje su potrebne među evropskim nacijama", istakao je predsjednik milanskog kluba Stiven Žang.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC