• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Savić blizu preuzimanja Rudar Prijedora

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Boris Savić u pregovorima je sa Rudar Prijedorom i uskoro bi trebao da sjedne na klupu ovog prvoligaša RS, saznaje MONDO.

 Boris Savić novi trener Rudar Prijedora Izvor: MONDO

Nakon odlaska Igora Jankovića čelnici Rudar Prijedora vrlo brzo našli su rješenje, a to bi trebao biti Boris Savić, nekadašnji fudbaler Rudara i aktuelni trener IMT Beograd, novog prvoligaša Srbije.

"Moja želja je da to bude neko ko je igrao u Rudaru, ko ima Pro licencu, neko ko je mlad i ko shvata fudbal na pravi način. Savić odgovara tom upisu i sada smo u pregovorima. Trenutno vodi ekipu iz Prve lige Srbije, tamo je bolje plaćen, ali možda će biti deseti, a ovdje će biti prvi ako Bog da prvi", potvrdio je za MONDO Darko Milunović, predsjednik Rudara i dodao:

“Blizu smo dogovora, do kraja ove sedmice, možda i prije, bi se to trebalo konkretizovati, važna stvar je da on želi da dođe, a trebamo da dogovaramo detalje”.

Možda će vas zanimati

Predsjednik Rudara kaže da je Krupa u sezoni koja je prekinuta zasluženo prva, ali da bodovna razlika možda nije realna, te da je Rudar Prijedor pokazao u kup utakmicama, derbijima sa Krupom i prijateljskim mečevima da je dobro izbalansirana ekipa i najavio da će klub potpisati trogodišnje ugovore sa pet, šest najboljih juniora.

“Bićemo jači nego prošle sezone sigurno. Plan je da produžimo ugovor na dve godine sa Kenanom Topolovićem i Predragom Zekanovićem, a i Demir Jakupović je raskinuo ugovor i vraća se u Rudar, što je izuzetno pojačanje. Ideja nam je da zajedno sa novim trenerom dovedemo vrhunskog štopera, veznog igrača i napadača, a kostur ekipe smo sačuvali”, rekao je Milunović.

Boris Savić u svojoj igračkoj karijeri između ostalih igrao je za sarajevski Olimpik, banjalučki Borac, Rudar Prijedor, a kao trener vodio je Jedinstvo iz Žeravice, Zvijezdu 09 te IMT.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC