• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Optuženi za ubistvo navijača Partizana oslobođeni u Bijeljini!

Autori mondo.ba Autori mondo.rs

Ovu informaciju je preko društvenih mreža objavila sestra navijača Partizana Aleksandra Pantića koji je ubijen prije godinu i po dana u Bijeljini. Advokat optuženih potvrdio informaciju.

 Sale-Pantic-ubijen-navijac-Partizana-u-Bijeljini-presuda-za-ubistvo-navijaca-Partizana Izvor: YouTube/screenshot/Grobari.net

Pantić je ubijen u tuči navijača Partizana i Crvene zvezde u Bijeljini polovinom septembra 2018. godine.

On je sa povredama opasnim po život tada transportovan za Beograd, ali je preminuo u kolima hitne pomoći kod Sremske Mitrovice, dok je B. K. (33) tada teško povrijeđen. Povod za tuču, kako je tada javila bijelinjska televizija BN, bio je taj što su pojedini grafiti bili brisani po gradu, pa su navijačke grupe zakazale obračun.

Možda će vas zanimati

Bijeljinska policija tada je uhapsila 19 osoba zbog sumnje da su učestvovale u tuči.


Aleksandra Pantić, sestra ubijenog navijača Partizana, objavila je na društvenim mrežama da je sud oslobodio sve optužene za učestvovanje u ubistvu njenog brata i zapitala se da se li se njen brat "sam ubio udaranjem lopate u glavu ili nije ubijen uopšte".

Pred Okružnim sudom u Bijeljini bili su optuženi navijači Crvene zvezde Marko Zarić zvani "Čupo" i Petar Bujinović.

"Danas je donijeta oslobađujuća presuda Okružnog suda u Bijeljini u ovom slučaju. Sud je utvrdio da nije dokazano da su Marko Zarić i Petar Bujinović izvršioci ubistva", potvrdio je našem portalu advokat glavnooptuženog Petko Budiša.

Prema optužnici, dogovorena tuča dvije grupe navijača dogodila se 15. septembra 2018. godine oko 15 minuta poslije ponoći u mjestu Dvorovi, grad Bijeljina, na parkingu hotela "Sveti Stefan".

"Kada su navijači FK Crvena Zvezda došli na parking prostor ispred hotela, najprije su se raspodijelili po grupama i čekali dolazak navijača Partizana. Kada su došli, krenuli su jedni prema drugima. Marko Zarić je pesnicom udario Aleksandra Pantića u glavu, nakon čega je Pantić pao na tlo. Potom su Zarić i Bujinović drvenim motkama udarali Pantića u predjelu glave u namjeri da ga ubiju", navedeno je u optužnici.

Pantić je zadobio teške povrede glave, vitalnih moždanih centara usljed kojih je preminuo na putu u Klinički centar Srbije.

Motiv dogovorenog obračuna u kojem je najmlađi učesnik imao 17, a najstariji 45 godina, bio je prekrečni grafit. Nakon toga je dogovorena tuča, u kojoj je učestvovalo 20 navijača, objavili su tada lokalni mediji.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC