• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

INCIDENT: Pojedinci žele pokazati da su iznad zakona

Autor mondo.ba

Navijači Radnika oglasili se nakon napada na trenera bijeljinskog premijerligaša.

 Navijači Radnik Bijeljina Incident: Drugi put smo se ogriješili o gospodina Slavka Petrovića Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Slavko Petrović, trener bijeljinskog Radnika, napadnut je večeras ispred Gradskog stadiona, a napadač je, osim pesnicama, čak i pištoljem nasrnuo na iskusnog stručnjaka.

Ubrzo je reagovala policija, napadač na Petrovića je uhapšen, a potom se oglasio i klub iz Bijeljine.

Nije dugo trebalo čekati na reakciju najvatrenijih navijača semberskog tima, popularnog "Incidenta".

JOŠ O VEČERAŠNJEM INCIDENTU

"Кao navijači FК Radnik, želimo da izrazimo podršku našem treneru, gospodinu Slavku Petroviću, poslije saznanja da je fizički napadnut i da mu je prijećeno vatrenim oružjem na Gradskom stadionu u Bijeljini. A sve iz razloga što se gospodin Petrović ponašao savjesno, odgovorno i domaćinski na pomenutom sportskom objektu, a gdje po radnom pozivu i pripada. Nažalost, ovo je drugi put da smo se kao sredina u kojoj živimo, ogriješili o gospodina Petrovića", istakle su pristalice Radnika.

Navijači bijeljinskog kluba prisjetili su se da je pod Petrovićevim vođstvom Radnik ostvario najveće uspjehe u svojoj istoriji, nakon čega je napustio klub i karijeru nastavio u Željezničaru.

Poslije toga sjedio je i na klupi Slobode iz Tuzle, da bi zatim uslijedio povratak u Bijeljinu.

"Кao dokazan sportski radnik, nije zaslužio da mu se dogodi ovakava neprijatnost. Pod njegovim vođstvom ostvaren je prvi izlazak našeg kluba u evropska takmičenja i osvojena je jedina titula u Кupu BiH. Do pojave kovid19-virusne infekcije, FК Radnik nije NIКAD zatvarao kapije za sportske rekreativce na Gradskom stadionu. Iako polaže ekskluzivno pravo na korištenje i upravljanje stadionom. Mnogi naši sugrađani su koristili atletsku stazu i pomoćne terene za svoje fizičke aktivnosti. Sugerisano je raznima, da ne koriste glavni teren, s obzirom da je isti rekonstruisan i da zaposleni ulažu sredstva, vrijeme i trud za održavanje istog. Očigledno da to nekima nije dovoljno i da žele pokazati kako su iznad zakona.

Najoštrije osuđujemo napad na gospodina Petrovića i apelujemo na nadležne organe izvršne i sudske vlasti, da ovaj slučaj privedu pravdi.

Čika Slavko, uz Vas smo", navodi se u saopštenju "Incidenta".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC