• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šok u Bijeljini: Napadač naoružan pištoljem pretukao trenera Radnika!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

"Bio sam u autu, neko me zvao i otvorio sam prozor. Sjevnula je pesnica, udario me čovjek, zatim je htio još jednom, ali sam ga blokirao. Onda je došao s pištoljem, repetirao ga i udario me ponovo", ispričao je za MONDO šokantne detalje Slavko Petrović.

 U Bijeljini napadnut Slavko Petrović trener Radnika, napadač s pištoljem Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Šef stručnog štaba Radnika Slavko Petrović napadnut je danas ispred Gradskog stadiona u Bijeljini.

Sve se odigralo nešto poslije 18 časova, kada je nepoznati napadač naoružan pištoljem fizički nasrnuo na Petrovića, te ga nekoliko puta udario.

Veoma brzo reagovala je policija, napadač je uhapšen, a kako je za MONDO izjavio Petrović, osjeća se dobro i trenutno čeka rezultate pregleda.

Kako je istakao Petrović, sve se odigralo izuzetno brzo.

Možda će vas zanimati

"Bio sam u autu, izašao s parkinga na ulicu, a zatim me je neko pozvao. Stao sam, pomislio sam da je to neko iz kluba, otvorio sam prozor i čekao sam da vidim ko će doći. Međutim, odjednom je sjevnula pesnica kroz prozor, udario me čovjek, zatim pokušao još jednom da me udari, ali sam blokirao taj udarac", priča nam Petrović i nastavlja:

"Pokušao sam da otvorim vrata i u tom momentu on je otrčao od mog auta, otišao do svog auta koje je bilo dva-tri metra dalje i iz gepeka izvadio pištolj. Repetirao ga je, uperio u mene, a ja sam pitao je li normalan, o čemu se radi. 'Ti ćeš moje dijete da istjeruješ sa stadiona mamu ti je*em', rekao mi je", priča nam Petrović.

Prema njegovim riječima, u toku dana upozoravao je pojedince da im ulazak na Gradski stadion nije dozvoljen.

"Pitao sam ga koje dijete. S obzirom da je na snazi stroga zabrana ulaska na stadion, par puta sam ljudima rekao da ne mogu da ulaze na stadion. On je zatim uzeo pištolj u gurnuo mi ga u stomak, te me još jednom udario. Gledao sam i razmišljao da li da se branim, ali mi je u glavi bilo da ako reagujem, pucaće na mene. Nekako sam uspio da uđem u auto, a on mi gurnuo pištolj u rebra i nisam mogao da krenem. Ipak, uspio sam, otišao nekih 400 metara i pozvao policiju. Sačekao sam da oni dođu, nakon čega smo se vratili do stadiona", prenosi nam Petrović detalje napada.

"U momentu kada je repetirao pištolj i 'uvalio' mi ga u stomak, na kapiji je stajao neki čovjek i pitao sam ga 'jeste li vidjeli da je uperio pištolj u mene?' Odgovorio mi je: 'Ništa nisam vidio'."

Srećom, poslije sjajne reakcije policije, napadač je veoma brzo uhapšen.

"Dok smo došli do stadiona, iz kafane gdje su bili mnogi okupljeni, svi su zbrisali. Kao i on. Međutim, poslije 20-ak minuta, a postoje svjedoci i ljudi koji su to sve vidjeli, kao i nadzorne kamere na zgradi, njegovo auto se pojavilo na nekih 150 metara od nas, nakon čega je policija krenula u potjeru za njim, opkolili su ga sa tri auta i uhapsili ga. Pištolj nisu našli u autu, jer ga je sigurno negdje sakrio, bacio ili nekome dao."

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević
POLICIJA

Iz Policijske uprave Bijeljina za Srnu je potvrđeno da je napadač na Petrovića identifikovan, te da je o svemu obaviješteno Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini. Istraga je toku, kako bi se utvrdile tačne činjenice i okolnosti napada.

Poslije napada, Petrović je otišao na snimanje u bolnicu.

"Sigurno da je ovo veliki stres za mene. Nije svejedno kada ti neko gurne pištolj u stomak. Imao sam osjećaj da želi da me probiši sa cijevi od pištolja kroz stomak", prisjeća se Petrović ovog izuzetno dramatičnog iskustva, te poručuje da će tužiti napadača.

"Ovo se ne oprašta. Ako treba, ići ćemo i do Haga", zaključio je za MONDO Slavko Petrović.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC