• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Petrović za MONDO: Tužio sam Slobodu, taj novac sam pošteno zaradio!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Trener Radnika Slavko Petrović potvrdio je našem portalu da je podigao tužbu protiv tuzlanske Slobode, koja mu je ostala dužna sumu od 16 hiljada maraka.

 Slavko Petrović za MONDO: Tužio sam FK Sloboda, taj novac sam pošteno zaradio! Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Klub sa "Tušnja" je vrijeme pandemije koronavirusa zapao i u finansijske probleme s obzirom da su nekadašnji igrači, trener i zaposlenici podigli tužbe Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine u visini od oko 50 hiljada KM.

Jedan od njih je i aktuelni šef struke bijeljinskog Radnika Slavko Petrović, kojem Tuzlaci duguju 16 hiljada maraka.

Možda će vas zanimati

"Sve je tačno, oni su dobili presudu da moraju da mi isplate zarađeni novac još 18. februara 2019. godine. Imali su tada rok od 30 dana. Htio sam da se dogovorimo, pristao sam i na rate, ali su sve naše dogovore prekršili, pa sam odlučio da podignem tužbu. To je moj zarađeni novac od plata, a na njihov obraz neka ide što nisu godinu i po dana isplatili nijednu marku", rekao je Petrović koji je na klupi Slobode proveo devet mjeseci i to u periodu od septembra 2017. do juna 2018. godine.

Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Prema njegovim riječima, finansijska situacija u semberskom klubu i u ovim vremenima je stabilna nakon imenovanja novog rukovodstva na čelu sa predsjednikom Predragom Perkovićem, koji je naslijedio Mladena Krstajića.

"Isplaćene su odmah plate za februar, uskoro će biti isplaćena i martovska i nema dugovanja prema igračima. Velika je stvar u ovoj kriznoj situaciji da je nova uprava pozitivno reagovala. Tužno bi bilo da s obzirom da imamo najmanji budžet u Premijer ligi BiH, da se našim fudbalerima, koji žive od tog novca, otkidaju procenti od ionako niskih primanja".

Petrović je optimista kad je u pitanju nastavak takmičenja u šampionatu BiH, koji je prekinut zbog pandemije koronavirusa.

"Sigurno će takmičenje biti nastavljeno, ali bez gledalaca. Uvjeren sam da će biti poštovane mjere stručnjaka i da ćemo ponovo na teren sredinom ili u drugoj polovini maja", podvukao je strateg kluba iz Bijeljine.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC