• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Radniku ne kriju želju: Branimir Bajić novi sportski direktor?

Autor mondo.ba

Nekadašnji fudbaler beogradskog Partizana i reprezentativac BiH mogao bi se vratiti u Bijeljinu, gdje je započeo profesionalnu karijeru.

 Branimir Bajić kandidat za sportskog direktora FK Radnik Bijeljina Izvor: MN PRESS

Branimir Bajić mogao bi da se vrati u bijeljinski Radnik, klub u kojem je počeo igračku karijeru, ali ovaj put u novoj ulozi.

Današnje "Oslobođenje" piše da bi nekadašnji fudbaler Partizana i bh. reprezentativac mogao da preuzme ulogu sportskog direktora bijeljinskog premijerligaša, a ovu informaciju potvrdio je i novoizabrani predsjednik kluba Predrag Perković.

Možda će vas zanimati

"Pričali smo sa Branimirom Bajićem, nekadašnjim igračem Radnika, Partizana, Duizburga. Vidjećemo da li ćemo nastaviti te razgovore, ima nekih uslova koje Radnik teško može ispuniti, ali mogućnost za dogovor još postoji", rekao je Perković "Oslobođenju".

Iako je nedavno izabran za novog predsjednika Radnika, i to umjesto Mladena Krstajića, pojavile su se informacije da bi Perković mogao napustiti čelnu funkciju semberskog tima.

"Ima nekih neriješenih pitanja. Nisam mogao sa gradonačelnikom Mićom Mićićem razgovarati jer je on bio u bolnici, zbog sumnje da je zaražen. Sad je izašao kući, pa ćemo vidjeti kako i kuda dalje. Ima problema. Ne mogu ja nositi kompletan posao oko Radnika. Treba da se uključe i ostali članovi klupskog rukovodstva. Zvao me je Miloš Stevanović i rekao da hoće da radi, pa i doktor Slobodan Lolić. Ima mnogo posla, oko kluba, a to ne može da nosi jedan čovjek. Na sve to treba dodati i moje obaveze prema firmi", naglasio je Perković.

Već ranije pričali smo o problemima sa kojima se suočava Radnik, te je već sada izvjesno da će u ovom klubu biti novih promjena.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC