• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PLJUJEŠ ZVEZDU, a primaš platu od nje: Žestok sukob ex igrača Zvezde

Autor mondo.rs

Nekadašnji fudbaleri Zvezde javno šalju oštre poruke.

 Sukob bivših igrača FK Crvena zvezda Ognjen Koroman Dragan Mladenović Izvor: MN PRESS

Javni sukob bivših igrača Crvene zvezde.

Ognjen Koroman, nekadašnji đak, prvotimac i trener u omladinskoj školi crveno-bijelih na društvenoj mreži je kritikovao kompletan fudbal u Srbiji, počev od FSS do Crvene zvezde.

Nekadašnji reprezentativac, učesnik Mundijala, a sada trener Smedereva rekao je da crveno-bijeli plaćaju veliki broj stranaca sa visokim platama, a da poslije najbolji igrači budu Zvezdina djeca koja su došla iz Grafičara, Gavrić i Nikolić.

"Ko je lud ovdje? Da ćutim? Zašto... Sramota je ko se dovodi", rekao je on.

Ognjen Koroman vara Filipa Lama i postiže prvi gol na utakmici.
Izvor: MN PRESS

Pogledajte njegovu poruku:

Izvor: Ognjen Koroman Facebook

Na njegovu izjavu reagovao je takođe bivši igrač Crvene zvezde i bivši reprezentativac, Dragan Mladenović, koji je aktuelni direktor omladinske škole.

On je odgovorio Koromanu da "zaboravlja" neke stvari, naglasivši da nekadašnji napadač šest godina podiže platu u Zvezdi "i to radi dan danas, kada govori i radi sve što može protiv nje".

Izvor: MN PRESS

Ovo je Mladenovićeva poruka Koromanu: 

"Ognjen Koroman je još jednom riješio da pljune svoju Zvezdu zarad interesa nekog drugog. Priča o tome ko se gdje kvalifikovao i šta je postigao. Zvezda dvije godine zaredom igra Ligu šampiona, a i naši omladinci. I ove godine smo prvaci u svim selekcijama. Ali on brine za interese Smedereva. Pita se ko je lud jer Zvezda dovodi iskusne strance, a zaboravlja da je Grujić rastao uz Donalda, da će isto tako Gavrić i Nikolić gurati loptu Boaćiju ili će im leđa čuvati Sanogo. Da se tako raste i postaje igrač. Da su upravo oni koje Koroman pljuje u omladinsku školu doveli tog Nikolića i Gavrića, da su im oni dali šansu u prvom timu. Takođe, zaboravlja i da kada je on bio stranac u klubovima Evrope nije se bunio što lokalni klinci ne dobijaju šansu. A najbitnije od svega, zaboravlja da uredno podiže platu šest godina u Zvezdi i dan danas, iako radi sve što može protiv nje i zahvaljujući uspjesima tih "ludaka" ta plata nije mala. Pritom mu ne smeta kada prima platu u Zvezdi, a vodi klubove u Prvoj ligi protiv njene filijale. Sve u svemu, gomila licemjerja da bi opravdao nečasne radnje trenutnog kluba koji se mijenja svakih par mjeseci", rekao je Mladenović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC