• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ruski fudbaler u bolnici: Koronu pokupio u klubu, pa zarazio ženu i decu

Autor Dušan Ninković

Napadač je u karijeri promenio veliki broj klubova, a trenutno igra u domovini.

 Pavel Pogrebnjak pozitivan na korona virus Izvor: Getty Images/Mike Hewitt, Mike Hewitt/Getty Images Europe

Počeo je svoju karijeru u Spartaku iz Moskve, igrao za mnogobrojne timove iz Rusije, ali ga ljubitelji fudbala najviše pamte iz vremena kada je nastupao u Engleskoj. Dominirao je svojom visinom, a godinama je bio deo nacionalnog tima.

Nakon što je test urađen u Uralu iz Jekaterinburga pokazao da je Pavel Pogrebnjak pozitivan na korona virus, on je ubrzo primljen u bolnicu. To nisu jedine loše vesti, pošto je sa treninga u dom doneo virus koji je zarazio njegovu suprugu i tri sina.

Možda će vas zanimati

Supruga ruskog fudbalera Marija Pogrebnjak-Šatalova izjavila je da je Pavel počeo da trenira sa saigračima čim su se u Rusiji stekli uslovi za to, kao i da ona smatra da je korona virus ''pokupljen'' na jednom od treninga.

''Pavel je išao na treninge, ali bez ikakvih simptoma. Ništa nije odavalo da je zaražen. Kada je urađen test, pokazalo se da je pozitivan i to je bio šok. Rezultati su bili gotovi za samo nekoliko sati, a ubrzo smo saznali da smo svi pozitivni. Bila sam veoma uplašena, zbog dece'', istakla je vlasnica modnog brenda i ''influenserka''.

Krona virus se u telu bivšeg reprezentativca Rusije razvijao veoma brzo, pa je on hospitalizovan zbog upale pluća. Pogrebnjak (36) je sada suočen sa bolešću koja bi mogla da mu završi igračku karijeru, ali je daleko bitnije da cela porodica izađe zdrava iz ove situacije. 

Pored pomenutog Spartaka Pavel Pogrebnjak je nosio dres Toma, Zenita, Dinama iz Moskve, Tosna i Urala iz Jekaterinburga čiji je trenutno član. U međuvremenu, izlet u Štutgart, zatim kratak boravak u Fulamu i onda Reding, gde ga navijači obožavaju.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC