• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vlahović ponovo na terenu: Sanjam samo o Fiorentini i Srbiji na Mundijalu!

Autor mondo.ba

Mladi napadač Fiorentine Dušan Vlahović govorio o povratku treninzima nakon oporavka od korona virusa, ostatku sezone i svojim ambicijama.

 Dušan Vlahović povratak na teren Fiorentina Srbija Svjetsko prvenstvo Izvor: Guliver, Gabriele Maltinti/Getty Images Europe

Dušan Vlahović jedan je od onih koji su na teži način iskusili pandemiju koronavirusa.

Mladi napadač "Viole" obolio je od korone, ali ju je uspješno prebolio početkom aprila, a sada je konačno dočekao i povratak na teren, pošto su klubovi Serije A počeli s treninzima i nadaju se nastavku takmičenje 13. Ili 20. juna.

Možda će vas zanimati

 "Treninzi su drugačiji nego što smo navikli, ali smo napravili prvi korak za povratku na normalno. Trener i njegovi asistenti tokom izolaciji nisu nas puštali na miru. Mnogo nam je značilo što smo nastavili sa radom, iako smo imali određena ograničenja. Ali sada kada smo se vratili na teren, možemo da budemo zadovoljni što smo u odličnoj kondiciji", rekao je Vlahović u intervjuu za "Korijere Delo Sport".

Nastavak sezone znači i "ubitačan" ritam za fudbalere u Seriji A, ali srpski napadač o tome ne razmišlja.

"Toliko želim da se vratim na teren da ne razmišljam previše o tim nekim pitanjima. Drago mi je što su preduzete sve moguće mjere kako bi povratak svih nas, igrača i osoblja bio potpuno bezbjedan", dodao je on.

Vlahović je ove sezone na 27 utakmica postigao devet golova, a potvrda toga da Fiorentina ozbiljno na njega računa je ponuda za pdoruženje postojećeg ugovora, koji mu ističe na ljeto 2023. godine.

"Viola" mu sada nudi petogodišnji ugovor i platu od milion evra godišnje, a Vlahović takođe ističe da su njegove ambicije u narednom periodu vezane za ovaj klub.

"Moji snovi vezani su za samo jednu boju, to je ljubičasta, nadam se da ću ovdje osvojiti neki trofej. A ne krijem da imam još jedan san, a to je da igram za Srbiju na Svjetskom prvenstvu", istakao je Vlahović.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC