• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najvažniji potpis u Vojvodini: Nenad Lalatović kreće po Evropu!

Autor Dušan Ninković

Čovjek koji je ove sezone sjajno predvodio novosadske crveno-bijele ostaće na klupi do narednog ljeta!

 Superliga-Srbije-nastavak-prvenstva-Nenad-Lalatovic-produzetak-ugovora-FK-Vojvodina Izvor: MN PRESS

Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović danas je produžio ugovor sa klubom do juna 2021. godine. Na taj način, „stara dama“ i mladi stručnjak nastaviće uspješnu saradnju koju su imali u prethodnom periodu, a navijači Voše se nadaju da su time nagoviješteni i još bolji rezultati crveno-bijelih u narednoj sezoni.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde po drugi put radi u novosadskom timu, a rezultati tokom njegovih mandata u klubu su izuzetni.Trenutno se novosadski crveno-bijeli bore za drugo mjesto na tabeli, kao i trofej u kupu.

Možda će vas zanimati

Predsjednik FK VojvodinaVojislav Gajić izrazio je zadovoljstvo zbog produženja ugovora sa Nenadom Lalatovićem i poželio mu mnogo sreće u budućnosti.

''Bez obzira na određene spekulacije, produženje saradnje sa Nenadom Lalatovićem nikada nije dolazilo u pitanje. Klub je zadovoljan načinom njegovog rada, o čemu najbolje svjedoče rezultati, tako da je saradnja produžena na obostrano zadovoljstvo. U prethodnih godinu dana, mnoge stvari su se pomjerile unaprijed, a u budućnosti ćemo svi zajedno morati da radimo još više. Prošle godine, prioritet nam je bio rezultat u prvenstvu, a naredne sezone ćemo, pored toga, za cilj imati i da afirmišemo mlade momke iz naše omladinske škole, kao i da pokušamo da se plasiramo u grupnu fazu Lige Evrope'', kaže Gajić.

Ipak, sav fokus crveno-bijelih trenutno je orijentisan isključivo ka preostalim mečevima u tekućoj sezoni.

''Krećemo u napad na zvanje vicešampiona i plasman u finale Kupa, za šta mislim da je realno ostvarivo, uzimajući u obzir kvalitet rada na čelu sa Nenadom Lalatovićem. Sljedeće sezone, ići ćemo u pohod na trofeje i to je ono što želim da poručim svim našim vjernim navijačima. Klub funkcioniše jedinstveno i zbog toga sam veoma srećan. Direktor kluba nam nesebično pomaže, a dobru komunikaciju imamo i sa Gradom Novim Sadom, tako da se stvorila jedna dobra klima unutar kluba. Jedino će nam nedostajati navijači na utakmici protiv Čukaričkog, ali prema informacijama koje imam, i oni će uskoro ponovo moći da dolaze na stadion'', kaže Gajić.

Predsjednik FK Vojvodina naglašava da i dalje ima veliki entuzijazam i želju da klub učini još uspješnijim nego što je danas.

''Imam veliku motivaciju za nastavak svog rada, što je izuzetno bitno za svakoga, bez obzira na to kojom vrstom posla se bavi. Između nas u klubu se stvorila odlična hemija, a nosilac svega toga je Nenad Lalatović i rezultat koji je ostvario. Ugovor sa njim je produžen na još godinu dana, ali i te kako postoji naša obostrana otvorenost za još dužu saradnju. Vojvodina je veliki klub, a Nenad Lalatović je veliki trener i to ćemo demonstrirati i dalje'', poručio je Gajić.

Lalatović je Vojvodinu preuzeo u julu 2019. godine, nakon što je sa rRadničkim iz Niša osvojio drugo mjesto u Superligi. Trener ''Stare dame'' je bio i u periodu novembar 2015. godine - decembar 2016. godine, kada je tim predvodio na 52 utakmice.

Između ostalog, bio je šef stručnog štaba Vojvodine u plej-ofu za Ligu Evrope, kada je AZ Alkmar bio bolji od Novosađana. Tokom aktuelnog mandata, na 24 meča na klupi Vojvodine, upisao je samo četiri poraza i to od Crvene zvezde (dva puta), Partizana i TSC-a.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC