• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crnogorac na meti PSŽ-a, Italijanima ne pada na pamet da prodaju!

Autor Dušan Ninković

Bio bi zamena za Tomasa Menijea, igrača kom ovog leta ističe ugovor.

 PSZ-kupuje-reprezentativca-Crne-Gore-Adam-Marusic-Lacio-Serija- Izvor: MN PRESS

Pomislili su u Parizu da je zamena za Tomasa Menijea spremna, da će kupovinom Adama Marušića popuniti rupu na desnoj strani, ali od toga, možda, ne bude ništa.

Po izveštajima koji stižu iz Italije, Lacio nije spreman da proda defanzivca koji je ponikao u Voždovcu. Čak ni ukoliko PSŽ podigne cifru o kojoj se prvobitno govorilo.

Možda će vas zanimati

Ovakav razvoj situacije nam govori da će rođeni Beograđanin, koji nastupa za reprezentaciju Crne Gore, ostati u klubu i za narednu sezonu. On je stigao u klub još 2017. godine, nakon što je tri sezone nosio dres belgijskih timova, Kortrajka i Ostendea.

PSŽ ostaje bez prve opcije na desnom beku tokom leta, a Marušić bi, po njihovom mišljenu, popunio kopačke koje je nosio Belgijanac. Obojica su veoma ofanzivni, prilagodljivi sistemu sa ving-bekovima i napad uopšte ne bi trpeo zbog toga.

Sportski direktor rimskog tima, Albanac Igli Tare, smatra da nije pravo vreme za prodaju crnogorskog reprezentativca. Iako su Parižani pripremili 15 miliona za transfer, plus bonuse za dobre igre u Ligi 1 i na evropskoj sceni, Lacio nije spreman da prodaju.

Marušić ima potpisan ugovor do 2022. godine, pa bi mogao da ostane u Laciju još neko vreme. On je tokom ove sezone imao problema sa povredama, što se i vidi po samo deset upisanih nastupa za nebesko-plave, ali je uspeo da postigne dva gola u Seriji A.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC