• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najveća snaga "novog" Partizana? "Ostajemo na okupu, stiže štoper"

Autor Vladimir Sukdolak

U Partizanu su spremni za prelazni rok… Prioritet je igrač na mestu štopera, kostur ekipe ostaje na okupu i naredne sezone.

 [Najveća snaga] "novog" Partizana? "Ostajemo na okupu, stiže štoper" Izvor: MN PRESS

Živnula je i fudbalska pijaca u Evropi.

Još uvek se čeka na konkretne poteze, ali se sve više priča o eventualnim transferima, dolascima i odlascima.

Možda će vas zanimati

Sa ponudama su sve više suočeni i čelnici Partizana. Trener "parnog valjka" Savo Milošević smatra da se njegov klub nalazi u komotnoj situaciji kakve nije imao ranijih godina.

"Imamo formiran tim za sledeću godinu i u pitanju je samo sređivanje detalja i finesa. Imamo dovoljno vremena da sve rešimo do polaska na Zlatibor, gde ćemo sprovesti pripreme. Ove godine prelazni rok traje do 1. oktobra. To nam otvara bezbroj mogućnosti da pravimo razne planove i kalkulacije. Jedna komotna situacija koju Partizan nije imao prethodnih godina. Sačuvan je kostur tima i to je najveća snaga crno-belih…Zajedništvo i međusobno poznavanje", rekao je strateg Partizana.

Crno-beli uveliko traže zamenu za Strahinju Pavlovića i nije isključeno da u narednih nekoliko dana uspešno završe pregovore oko novog igrača odbrane.

I Milošević je rekao da će u prelaznom roku, kada su u pitanju dolasci, akcenat bit na štoperu.

"Prioritet je pozicija štopera. Svi znaju da smo Strahinju Pavlovića prodali i da on na kraju sezone ide u Monako. To je jedina pozicija koja ostaje upražnjena. Manje više je tim za sledeću godinu popunjen. Imamo u planu da ponovo priključimo neke momke iz Teleoptika, pa ćemo da vidimo ko će od tih momaka da ostane sa nama", naglasio je Milošević.

Trener Partizana rekao je da neće biti rasprodaje ekipe i da će crno-bele napustiti samo igrači za koje stignu ekstremno dobre ponude. Isto tako, moguće je i da se ukaže prilika i da "parni valjak" dovede dobrog fudbalera za manju cenu.

Pročitajte i ovo



Milošević je zadovoljan kako za sada radi i igra Uroš Vitas.

"Izbegavam da hvalim momke, ne zato što oni to ne zaslužuju… Uroš je svojim odnosom, pa i igrama pokazao zašto smo insistirali na njegovom dovođenju. Za mene ništa od toga nije iznenađenje. Poznajem ga još iz mlade reprezentacije Srbije, momak koji ima iskustvo, ali je tek sada u najboljim godinama. Izuzetno dobar karakter, neverovatnu tehniku za igrača koji igra na toj poziciji. Idealan profil i siguran sam da će biti sve bolji. Trebaće mu još malo vremena i to će sve ići brzo, upravo zbog kvaliteta koje ima", podvukao je Savo Milošević.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC