• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lautaro i Barsa se dogovorili, spreman ugovor "težak" 60.000.000€!

Autor Nebojša Marković

Ostala je samo još jedna "sitnica"...

 Lautaro-Martinez-i-Barselona-se-dogovorili-12-miliona-po-sezoni-Inter-111-miliona-za-Lautara Izvor: ALEX CAPARROS/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver/Getty images/Alex Caparros

Lautaro Martinez i Barselona su se dogovorili!

Argentinski fudbaler je riješio sva pitanja oko ugovora sa prvakom Španije i spreman je da pojača Katalonce!

Možda će vas zanimati

Ali neće sve ići baš tako glatko...

Španski "Sport" pod šifrom ekskluzivno otkriva informaciju da su fudbaler Intera i Barselona dogovorili saradnju po kojoj će Lautaro zarađivati 230.000 evra nedjeljno, odnosno 12.000.000 evra godišnje bez bonusa!

Međutim, još uvijek se u velikoj mjeri pita Inter - "nerazuri" nemaju ni najmanju namjeru da puštaju Martineza za manje od igračeve otkupne klauzule. A ona nije mala.

Barselona će morati da plati 111.000.000 evra ako hoće Lautara i to vrlo brzo. Direktor Intera Pjero Ausilio je nedavno izjavio da je to jedini način da bilo koji klub dovede Martineza ovog ljeta. Stvar komplikuje i to što ta otkupna klauzula ističe početkom jula!

"To je klauzula za koju svi znaju, nema poente kriti. Nije jednostavna klauzula jer za nju postoje određeni rokovi i neki vrlo precizni zahtjevi. Prije svega, klauzula ističe početkom jula, dakle ne traje još dugo. To je za sada jedini mogući način da nećemo vidjeti Lautara u Interu sljedeće sezone", otvoren je bio Pjero Ausilio prošle nedjelje.

Uprkos tome što je Barselona već pristala na ugovor vrijedan 60.000.000 evra (petogodišnji ugovor po 12 miliona godišnje), moraće skoro dvostruko više od toga da pripreme za Inter.

Da stvar bude još teža po Katalonce, tih 111.000.000 evra bi moralo da bude isplaćeno odjednom. Naravno, u jeku krize prouzrokovane pandemijom korona virusa Barsa će imati poprilično problema da to i učini.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC