• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Reagovala hitna pomoć: Pozlilo jednom od štrajkača u Čačku

Autor Dušan Ninković

Bivši fudbaleri čačanskog Borca štrajkuju zbog neisplaćenih plata.

 Hitna-pomoc-reagovala-pozlilo-fudbaleru-Borca-strajk-gladju-FK-Borac-Cacak Izvor: MN PRESS

Ne tako davno, fudbalski klub Borac iz Čačka je igrao Superligu, elitni fudbalski rang u Srbiji. Danas u centru Čačka sjede i štrajkuju glađu fudbaleri koji su tih godina nosili dres ''zebri''.

Zbog neisplaćenih zarada i odbijanja klupskih i gradskih čelnika da sjednu za pregovarački sto, fudbaleri su natjerani na radikalan potez, jedinstveni štrajk u svjetskom fudbalu. Sve dok ne dobiju svoje pare. Ali...

Možda će vas zanimati

Kako prenosi Sindikat profesionalnih fudbalra Nezavisnost na svojoj Facebook stranici, jednom od fudbalera je sinoć pozlilo. Odlučeno je da on prekine štrajk, da ubrzo bude smješten u hotel, a i da potraži lekarsku pomoć.

''Večeras smo ostali bez jednog štrajkača, nakon intervencije Hitne pomoći je morao da privremeno da nas napusti i smjestili smo ga u hotel. Sve je ok i biće sve u redu, a gospoda iz opštine Čačak neka i dalje ignoriše igrače'', napisano je na stranici Sindikata.

Podršku fudbalerima koji štrajkuju pružio je video porukom Nemanja Matić, fudbaler Mančester junajteda, a prvog dana su im u posjeti bili i nekadašnji igrači Jagodine, momci koji imaju slične probleme.

Današnji fudbalski klub Borac nije nasljednik nekadašnjeg Superligaša, jer je tim koji je igrao elitu ugašen zbog dugova. Tada je ''kupljeno'' mjesto u Srpskoj ligi grupa Zapad, a gradske vlasti tvrde da nemaju ništa sa napravljenim dugovima.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC