• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čim osvoji titulu, Van Dajk će postati najplaćeniji u istoriji "redsa"!

Autor mondo.ba

Liverpul planira da sa Van Dajkom potpiše novi, petogodišnji ugovor

 Van Dajk postaje najplaćeniji fudbaler Liverpula u istoriji Izvor: Guliver/Getty images/Laurence Griffiths, LAURENCE GRIFFITHS/GETTY IMAGES EUROPE

Čim Liverpul potvrdi titulu šampiona Engleske i osvoji prvu nakon tri decenije, Virdžil van Dajk postaće najplaćeniji fudbaler "redsa" u istoriji kluba!

Prema navodima lista "San", holandski defanzivac potpisaće novi, petogodišnji ugovor sa klubom sa Enfilda, a to će se dogoditi kad puleni Jirgena Klopa i matematički obezbijede osvajanje titule, za šta im je potrebno još šest bodova.

Možda će vas zanimati

Pomenuti list navodi da lider Premijer lige i još uvijek aktuelni šampion Evrope strahuje da bi Van Dajk "mogao da dođe u iskušenje da pređe u redove Pari sen Žermena kao zamjena za Tijaga Silvu", zbog čega Liverpul želi da se osigura što je moguće prije.

Dvadesetosmogodišnji stub odbrane trenutno zarađuje 180.000 funti sedmično, ali bi po novom ugovoru zasjenio Mohameda Salaha, koji trenutno najviše zarađuje u klubu, i sedmično bi inkasirao 220.000 funti.

Seniorsku karijeru Van Dajk je počeo u Groningenu, a tokom boravka u prvom klubu seniorske karijere suočio se sa teškim zdravstvenim problemima.

Uspio je da ih prebrodi, pa je 2013. godine, na insistiranje Nila O'Lenona, potpisao za Seltik, odakle je 2015. godine stigao u Sautempton.

Početkom 2018. godine stigao je u Liverpul, sa kojim je 2019. godine osvojio titulu evropskog šampiona, a iste godine je izabran za najboljeg fudbalera Evrope u izboru Evropske fudbalske federacije.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC