• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prijović bi mogao pravo u zatvor: Pobijedio ga noćni život

Autor Vladimir Sukdolak Izvor Kurir

Fudbaler je prekršio kućni pritvor...

 Aleksandar-Prijovic-prekrsio-kucni-pritvor-preti-mu-zatvor Izvor: MN PRESS

Ne može da se smiri...

Aleksandar Prijović je u srijedu uveče prekršio kućni pritvor i sada mu prijeti ozbiljna kazna od strane državnih organa Srbije.

Poznati srpski fudbaler je odlučio da napusti dom u Beogradu, u kojem služi kućni pritvor zbog kršenja mjera zabrane okupljanja za vrijeme policijskog časa tokom vanrednog stanja, i sada mu prijeti rigorozna kazna, koja podrazumijeva i odlazak u zatvor. Prijović je uhvaćen na koncertu poznate pjevačice i njegove prezimenjakinje Aleksandre.

Možda će vas zanimati

"Zakon predviđa da u ovakvom slučaju povjerenik Uprave za izvršenje krivičnih sankcija šalje vanredni izvještaj sudu o kršenju zabrane mjera ili da izrekne opomenu. Sud ima mogućnost da policiji da nalog da u roku od 24 sata privede Prijovića i naloži njegovo sprovođenje u neki od zatvora", objašnjava sagovornik Kurira.

Fudbaler je stekao uslov da traži privremeni otpust i da mu se ublaži mjera kućnog pritvora, ali novi prekršaj drastično mijenja stvari.

"Ovo što je uradio, međutim, sigurno mu neće pomoći da ranije završi sa odsluženjem kazne, jer s obzirom na to da je uhvaćen u noćnom provodu u vrijeme služenja kazne, svrha kažnjavanja sigurno nije postignuta, pa je teško da može da dobije pozitivnu ocjenu", rečeno je Kuriru.

Aleksandar Prijović priznao je krivicu pred Trećim opštinskim sudom da je krišio zabranu okupljanja za vrijeme vanrednog stanja u Srbiji i zbog toga je osuđen na tri mjeseca kućnog pritvora, koji je u međuvremenu prekršio.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC