• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borjan pričao o šuraku, a Stanković ga prekinuo: Moj voli da vrijeđa!

Autor Jovan Terzić

Trener Zvezde "upao" u riječ kapitenu i nasmijao prisutne.

 Superliga TSC - Crvena zvezda najava Milan Borjan Dejan Stanković Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Nisu uspjeli fudbaleri Crvene zvezde da ispune jedan od ovosezonskih ciljeva - osvajanje i Kupa Srbije - ali vremena za žaljenje nema.

Poraz od Partizana u polufinalu (0:1) dogodio se u srijedu, a u nedjelju je već novo gostovanje za crveno-bijele.

Možda će vas zanimati

 U Senti ih od 16.30 čeka duel protiv odličnog TSC-a, koji tamo dočekuje rivale zbog radova na svom stadionu u Bačkoj Topoli.

Pokušavao je kapiten Milan Borjan da podigne moral saigračima još na stadionu u Humskoj, a isto je učinio i na konferenciji za medije na kojoj je pravio društvo treneru Dejanu Stankoviću.

"Teško je poslije poraza, naročito kada se izgubi utakmica koja je važna u borbi za 'duplu krunu', međutim, mi smo Crvena zvezda i moramo gledati naprijed, a Kup ostavljamo iza nas. Treba da se koncentrišemo na ove dvije preostale utakmice, a kasnije i kvalifikacije za Ligu šampiona. Zvezda igra Evropu već tri godine, vratila se tamo gdje joj je mjesto. Uspjeli smo u onom najvažnijem, prvaci smo države treći put zaredom i to je uspjeh za ponos. Naravno, svim igračima je krivo zbog neuspeha u Kupu, ali dižemo glavu i nastavljamo dalje", trudio se Borjan da ostane pozitivan.

Crveno-bijeli će posle duela sa TSC-om sezonu zatvoriti utakmicom na svom stadionu protiv novosadskog Proletera.

Borjan zahtjeva od saigrača pobjede u obje utakmice, bez obzira na to što je 31. titula već upisana.

"Svaki igrač mora da zna čiji dres nosi. Da li je sezona gotova ili ne, imamo još dvije utakmice do kraja i svaki meč mora da se dobije. Svi igrači moraju znati koliko ljudi, djece bi dali sve na svijetu da nose Zvezdin dres. Toga svi fudbaleri moraju biti svjesni i da na svakoj utakmici daju maksimum".

Za Zvezdinog golmana predstojeća utakmica biće specifična, pošto će na golu TSC-a stajati njegov šurak, Nenad Filipović.

"Porodične odnose na terenu ostavljam po strani. Zvezda ide na pobjedu, kao i uvijek, da napravimo još veću razliku u odnosu na drugoplasiranu ekipu. Daćemo sve od sebe, a da li je šurak na drugoj strani ili ne nije toliko bitno. Jesenas smo se takođe susreli sa TSC-om, ali tada nisam branio, tako da je sada prilika da ukrstimo koplja. Biće lijepa utakmica, ali mi idemo na pobjedu, daćemo maksimum kako bi se radovali trijumfu", istakao je Borjan, a tokom izlaganja na kratko ga je prekinuo trener Stanković.

"Ja sam nekoliko puta igrao protiv šuraka, Mileta Aćimovića. Sa reprezentacijom protiv Slovenije, onda sa Interom dok je bio u Totenhemu. Opasan provokator, voli da vrijeđa”, nasmijao je Stanković prisutne.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC