• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Liverpul opet šalje Grujića na pozajmicu: Ovog puta u Seriju A?

Autor mondo.ba

Srpski fudbaler Marko Grujić vratiće se po okončanju sezone iz berlinske Herte u Liverpul, ali će opet morati na pozajmicu. Zainteresovani italijanski velikani.

 Marko Grujić se vraća u Liverpul, ali opet ide na pozajmicu u Lacio ili Milan Izvor: Stuart Franklin/Bongarts/Getty Images/Guliver

Italijanski mediji prenose da je 24-godišnji vezista Srbije koji je ugovorom vezan za Liverpul do ljeta 2023. godine ponuđen Milanu i Laciju.

"Rosoneri" nisu previše zainteresovani u ovom trenutku, osim u slučaju da ekipu preuzme Ralf Regnik, koji dobro poznaje Grujićeve sposobnosti iz Bubdeslige, prenosi "Tutomerkato". Rimski nebesko-plavi takođe bi mogli da budu otvoreni za pozajmicu sa mogućnošću otkupa ugovora ukoliko Sergej Milinković Savić napusti "Olimpiko".

Možda će vas zanimati

Grujić se nikad nije dokazao na "Enfildu" iako je bio prvo pojačanje menadžera Jirgena Klopa po dolasku iz Crvene zvezde za sumu od šest miliona evra.

Stalno je proslijeđivan na pozajmice, najprije u Kardifu i posljednje dvije godine u Herti, gdje je ove sezone u svim njemačkim takmičenjima postigao četiri gola i zabilježio dvije asistencije na 27 utakmica.

U dresu kluba sa "Enfilda" odigrao je 14 utakmica i nije se upisao u strijelce, dok je dres reprezentacije Srbije nosio devet puta, ali nije pozivan u "orlove" od Svjetskog prvenstva 2018. godine.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC