• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdaši, idete li na žurku?

Autor Jovan Terzić

Crveno-beli od 19.15 proslavljaju titulu. Ulaz besplatan.

 Zvezdaši, idete li na žurku? FK Crvena zvezda slavi titulu Izvor: MN PRESS

Posle 29 utakmica, 66 postignutih golova i 75 osvojenih bodova, Crvena zvezda protiv novosadskog Proletera od 19.15 na svom stadionu spušta zavesu na sezonu 2019/20. 

Treću uzastopnu, a ukupno 31. od osnivanja kluba u kojoj je osvojena titula državnog prvaka. 

Možda će vas zanimati

Ponovo su crveno-beli bili dominantni u odnosu na svoje rivale i sa dvocifrenom prednošću prošli kroz cilj, pa se u klubu nadaju da će uprkos povećanju broja zaraženih korona virusom prethodnih dana u Srbiji tribine stadiona Rajko Mitić svakako biti odlično ispunjene. U prilog tome ide i činjenica da je ulaz besplatan.

"Jedno je sigurno - ko god dođe, neće se pokajati. Do sada neviđeno ozvučenje, LED svetla, crveno-beli motivi na svakom koraku i proslava kakva dolikuje našim šampionima uslediće petnaestak minuta posle utakmice. O tome kakav vas spektakl čeka govori činjenica da će se 'Marakana' u jednom trenutku naći u potpunom mraku, a da će onda uslediti 'eksplozija' uz nezaboravan pirotehnički šou", najavljuju iz Zvezde. 

Anketa

Hoćete li ići danas na "Marakanu"?

  • Ne, ne želim da rizikujem koronu

    66.67% (2)

  • DA, proslava titule se ne propušta

    33.33% (1)

  • Možda, zavisi kakvo će biti vreme

    0% (0)

Hoćete li ići danas na "Marakanu"?

Rezultati

Slavljeničku atmosferu među pristalicama crveno-belih pokvario je nedavni poraz u derbiju sa Partizanom (0:1), odnosno to što je Zvezda ove sezone bez pobede nad "večitim rivalom", a eliminacija iz Kupa značila je da opet nema ništa od "duple krune", poslednji put osvojene još 2007. godine. 

Činjenica je, ipak, da su crveno-beli u sezoni u kojoj ih je prvi deo vodio Vladan Milojević, a drugi Dejan Stanković, drugi put uzastopno igrali u grupnoj fazi Lige šampiona u kojoj su savladali Olimpijakos 3:1 i do samog finiša utakmice poslednjeg kola bili na trećem mestu koje bi im donelo proleće u Ligi Evrope. Nisu to uspeli da ostvare, ali su stekli ogromno iskustvo.

Videćemo hoće li ga iskoristiti da već u predstojećem prelaznom roku bolje skautiraju i odaberu pojačanja, kako im se ne bi ponovili Radživ van La Para, Žander, Kanjas i Tomane, koji tokom leta možda i popravi utisak pošto je i dalje na treninzima Dejana Stankovića.

Što se tiče tima koji će mladi trener izvesti večeras na teren zaista je teško prognozirati, jer je i sam rekao da igrače čeka celodnevna fešta. Verovatno će šansu dobiti neki od momaka iz omladinskog pogona i oni koji nisu mnogo igrali ove sezone, kao što je do nedavno povređeni Seku Sanogo. Ko god to bude, Stanković je naglasio da ima obavezu da ne pokvari današnji dan.

Zvezda i Proleter iz Novog Sada dosad su se sastali pet puta. Crveno-beli su svaki put pobedili, a gol-razlika je 12:0. 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC