• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zidana nerviraju priče o suđenju: Ponašate se kao da NE RADIMO NIŠTA

Autor Dušan Ninković

Trener Madriđana se iznervirao tokom davanja izjave nakon meča.

 Zinedin Zidan ljut poslije duela Real Sosijedad - Real Madrid Izvor: Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez

Ima neka tajna veza između Real Madrida i Zinedina Zidana. U kakvoj god da je situaciji klub, Francuz pronađe način da ih izvuče iz problema.

Iako je prošla sezona bila loša, ove imaju više razloga za optimizam, jer se ponovo bore za titulu. ali, ima na tom putu i mnogo nerviranja. Tako je Zidan ''poludio'' nakon jučerašnje pobjede.

Možda će vas zanimati

 Real Madrid je slavio na gostovanju Real Sosijedadu (1:2), izjednačio se sa Barselonom na vrhu tabele i za sada je prvoplasirani tim Primere.

Naravno, kakav bi to derbi bio da nema kontroverzi. Pogodak Karima Benzeme, penal nad Vinisijusom, poništen gol domaćeg tima...

''Nisam vidio incidente, ali mi je rečeno da je penal nad Vinisijusom postojao i da je gol Benzeme regularan. Neću da se bavim kontroverzama jer su tu sudije kojima je to posao. Razmišljam o našoj zasluženoj pobjedi'', rekao je na početku obraćanja Francuz.

Nastavak njegove izjave je bio u nešto oštrijem tonu, kao da je ljut na to što ponovo mora da priča o suđenju na Realovim mečevima.

''Nervira me što ponovo pričamo o sudijama i onome što su oni uradili na meču. Kao da Real Madrid nije radio ništa na ovoj utakmici. Pobijedili smo na terenu, to je bilo zasluženo'', dodao je nekadašnji vezista.

Njegova ekipa je sada preuzela prvo mjesto na tabeli, ali nema razloga za opuštanje. Barselona je tu, bodovno poravnata, a ima još dosta da se igra.

''Imamo još mnogo mečeva do kraja, igramo na svaka tri dana. Dobra stvar je da smo svi fokusirani na ostvarivanje ciljeva. Ovo je bila važna pobjeda, ali ne mijenja se ništa u našim planovima. Imamo osam bitnih mečeva i još uvijek nismo uradili posao. Igrači reaguju sjajno, uvijek želimo više i na terenu vidim tim koji hoće da pobjeđuje'', zaključio je Zinedin Zidan.

Real Madrid će u narednom kolu dočekati Majorku, a do kraja španskog prvenstva im ostaju utakmice protiv Espanjola, Hetafea, Atletik Bilbaa, Alavesa, Granade, Viljareala i Leganesa. Tim iz Madrida će 7. jula igrati revanš meč osmine finala Lige šampiona protiv Mančester sitija, gde će pokušati da izbori put u Lisabon.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC