• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beograd odigran, Zadar prekinut... A šta ćemo sad?

Autor Dušan Ninković

Bugarski teniser Grigor Dimitrov je pozitivan na korona virus, što utiče i na dalje planove porodice Đoković.

 Adrija Tur - prekinut Zadar, upitni Banjaluka, Sarajevo Izvor: MN PRESS

Trebalo je da u nedelju uveče, od 20 časova, pred publikom u Zadru, Novak Đoković i Andrej Rubljov odluče ko je pobjednik drugog dela turnira Adrija tur. Trebalo je, ali nije.

Samo nekoliko sati pre tog meča, Grigor Dimitrov je saopštio svojim Instagram pratiocima da je pozitivan na korona virus. Turnir u Zadru je istog momenta prekinut.

Možda će vas zanimati

Bila je dobra i veoma odgovorna odluka, a Novak je brzo krenuo za Beograd. Bugarski teniser se nada da će svi koji su bili u bliskom kontaktu sa njim biti testirani, kao i da će se pridržavati preporuka, a on će se, za to vrijeme, oporavljati u Monaku, gdje je i podvrgnut testu.

Šta će biti sa nastavkom turnira, pitanje je koje muči mnoge navijače i ljubitelje tenisa na Balkanu.

''Dobili smo informaciju i sproveli smo mjere. Svi koji su bili u bliskom kontaktu sa Grigorom idu na testiranje. Žao nam je, ali ne želimo da rizikujemo. Nadam se da ćemo se vratiti u Zadar, u nekoj boljoj situaciji. Novak je teško primio ovu vijest. Da li se otkazuju turniri u Sarajevu i Banjaluci? Ne znamo to, tek ćemo vidjeti'', istakao je Đorđe Đoković.

Novak brat je direktor regionalnog egzibicionog turnira Adrija tur koji je trebalo da se održi na nekoliko lokacija širom Balkana. Jedna od opcija je bila Crna Gora, što se sigurno neće desiti, a sada je pitanje i da li će biti teniskih mečeva u BiH.

Po ranije napravljenom planu, karavan je trebalo da posjeti Banjaluku 3. jula, a da dva dana kasnije Novak Đoković i Damir Džumhur odigraju revijalni meč u Sarajevu.

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dalje

Akobogda da nisu ostali idemo igrati Banjaluku samo uz sve mjere i za igrace i za publiku. Nema grljenja, grupisanja, ko hove da se slika moze i kad je nole u pozadini 2m odmaknut. Tako fino to organizujte i dodjite nam

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC