• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović: Grobari, kakvi ste to Srbi? Vređate MAJKU, a moja kćerka plače!

Autor Mladen Šolak

Trener Vojvodine kaže da sama njegova pojava motiviše pristalice crno-belih i skreće pažnju na uvrede upućene njegovoj bivšoj supruzi.

 Nenad Lalatović poruka Grobarima - Kakvi ste to Srbi Izvor: MN PRESS

Nenad Lalatović izvešće u sredu ekipu Vojvodine na finale Kupa Srbije protiv Partizana u Nišu (19 časova, TV Arena sport), a taj meč biće odigran pred velikom većinom navijača crno-belih.

S obzirom na to da su navijači Voše odustali od dolaska u Niš zbog ovih razloga, "lale" će igrati u ambijentu u kojem će crno-beli imati apsolutno veću podršku. A, svaki susret navijača Partizana i Lalatovića pretvara se u mali "rat", u kojem je trener od starta dočekivan uvredama.

Tako je bilo i u petak, na prethodnoj utakmici ta dva tima, a tako će izvesno biti i u sredu.

Možda će vas zanimati

 Na pitanje da li je dodatno motivisao i Partizan i njegove navijače izjavom da "najviše voli i obožava da pobedi crno-bele", Lalatović je u ponedeljak opširno odgovorio na zajedničkoj konferenciji za novinare sa trenerom crno-belih Savom Miloševićem.

"Naravno da sam rekao i stojim iza svake svoje reči. Biće tu navijača Partizana, oni vole svoj klub, doći će ih 10.000 i neće uopšte biti lako da tamo dođemo do pobede. Oni će navijati za svoj klub, da pokušaju da nas pobede. Da li sam ih motivisao ili ne, motivišem ih čim se pojavim, sama moja pojava je za njih velika motivacija oni vole da me ponižavaju, vređaju a moraju da vode računa da tako motivišu mene i moje igrače", rekao je on.

POGLEDAJTE: OBRAČUN LALATOVIĆA I GROBARA U NOVOM SADU

Lalatović je dugo govorio o uvredama na račun svoje bivše supruge.

"Srpska majka koja rađa srpsku decu nije zaslužila da je niko vređa i ponižava. Majka je svetinja, oni ne vređaju tu mene, već ženu koja rađa srpsku decu, svih 90 minuta nju omalovažavaju, ponižavaju... I oni imaju majke, a za mene je majka svetinja, a oni vređaju srpsku majku koja rađa srpsku decu. Nijedna srpska majka nije zaslužila da joj se tako obraćaju navijači Partizana, koji svih 90 minuta nju omalovažavaju. Zbog takvih stvari ne mogu da vodim decu na utakmicu. Navijače Partizana poštujem i za mene su neshvatljive takve uvrede".

Izvor: MN PRESS

Šef struke Voše u dahu je nastavio...

"Ponavljam, mene vređajte, navikao sam na to, ali neshvatljivo mi je da smo mi Srbi i da vređaju srpsku majku koja rađa srpsku decu. Onda mi je krivo kad pročitam 'Nenad Lalatović ono, Nenad Lalatović ono... Od kada sam izašao ceo stadion me je ponižavao i ponižavao... Nije lepo ni lako slušati to. Moja kćerka plače, a kako da joj objasnim posle utakmice zašto mi to pevaju".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC