• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barselona je opet PRVA, ali ne djeluje kao šampion

Autor Milutin Vujičić

I dalje je to neubjedljivo, a da su kojim slučajem navijači bili na "Nou Kampu" strepili bi do kraja da njihov tim ne primi gol...

 BARSELONA - ATLETIK BILBAO 1:0  Izvor: Tanjug, Joan Monfort/AP

Barselona je ponovo preskočila Real Madrid i preuzela lidersku poziciju na tabeli Primere, ali neće biti pretjerano zadovoljni izdanjem protiv Atletik Bilbaoa...

Ponovo su bili neubjedljivi, nedovoljno atraktivni i opasni, ali su preko Ivana Rakitića u 71. minutu stigli do gola vrijednog tri boda, a to je u ovom trenutku najvažnije za ekipu Kikea Setijena kako ne bi izgubila korak u šampionskoj trci.

BARSELONA - ATLETIK BILBAO 1:0 (0:0)

Veliki dio posla prije gola odradio je Mesi, prije nego što će "gurnuti" loptu za Rakitića, a hrvatski vezista je u padu uspio da šutne dovoljno dobro da lopta završi u mreži.

Bio je to samo jedan od ukupno tri udarca s kojima je bio suočen golman Simon, dok je njegov kolega na drugoj strani Ter Štegen u završnici napravio kiks, međutim nije kažnjen, ali su njegovi navijači sigurno uzdahnuli kod kuće pošto je Barselona opet pokazala slabosti.

Naročito ih ima u odbrani, pošto napad ne uspjeva da stekne dovoljno veliku prednost, ali vrijedi istaći i da je u posljednjem minutu meča Ansu Fati pogodio stativu i ostavio "minimalac" na semaforu.

Barselona se ovim trijumfom revanširala Bilbaou za poraz u prvom dijelu sezone, istim rezultatom, kada je Aric Aduric makazicama u nadoknadi vremena šokirao šampiona Španije. Ovoga puta nije bilo njega na terenu pošto je u vrijeme pandemije odlučio da završi karijeru.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC