• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Legenda pljuje Arsenal: Je**no začepite, Luiz nije fudbaler već 3 godine!

Autor Nebojša Marković

Nije ovo Arsenal za koji je on nekada igrao.

 Legenda pljuje Arsenal: Je**no začepite, Luiz nije fudbaler već 3 godine! Izvor: Guliver/Getty images/Marc Atkins, Marc Atkins/Getty Images Europe

Arsenal nastavlja da razočarava navijače iz nedelju u nedelju.

Nekadašnji šampion Engleske koji na titulu prvaka čeka već punih 16 godina sada je ozbiljno razočarao i svog nekadašnjeg igrača.

Možda će vas zanimati

Emanuel Peti je za Arsenal nastupao tokom tri godine i to baš u periodu kada je to bio jedan od najjačih timova "tobdžija".

Osvojio je duplu krunu sa timom koji je predvodio Arsen Venger u sezoni 1997/98, ali i on je svestan koliko je sada Arsenal daleko od onoga gde je nekad bio.

Sada je iznerviran time što je Arsenal produžio ugovor sa Davidom Luizom, ali i igrom tima u porazu 1:2 protiv Brajtona.

"David Luiz nije pravi fudbaler već jedno tri godine. Ali nisam iznenađen da mu je Arsenal dao novi ugovor, jer sam navikao na takve poteze kluba. Da budem iskren, to je šala. Nađite neke prave defanzivce. Da li mi govorite da ne postoje mladi i talentovani defanzivci na tržištu? Ne razumem to", rekao je Peti za "Pedi Pauer".

On se osvrnuo da stvari postaju sve gore kako vreme prolazi.

"Stvari su daleko lošije sada nego u poslednjim Vengerovim godinama. Koja je poenta biti jedan od najbogatijih klubova na svetu kada nemate viziju? Arsenal izgleda kao prosečan tim, bez duha, bez ponosa. Video sam kako su na kraju meča pokušali da se obračunaju sa napadačem Brajtona i to me je nasmejalo", rekao je Francuz, aludirajući na trenutak kada je Nil Mopej faulirao i povredio golmana Arsenala Bernda Lena.

"Vi me zasmejavate, momci. Je**no začepite i uradite pravu stvar na terenu. Baš sam po**zdeo na ponašanje igrača protiv Brajtona. Taj tim nema lidera, niko nema karakter. Svi pokušavaju da izbegnu odgovornost", zaključio je Emanuel Peti.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC