• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Možda je vrijeme da Sergej napusti Lacio: Sve zavisi od OVOG čovjeka!

Autor Milutin Vujičić

Mateja Kežman će morati da ubijedi bivšeg saigrača da je SMS idealan za sistem Franka Lamparda, ali možda i to ne bude dovoljno.

 Sergej Milinković-Savić transfer Lacio - Čelsi Izvor: Guliver, Marco Rosi/Getty Images Europe

Čelsi je rani pobjednik ljetnog prelaznog roka pošto su već doveli Hakima Ziješa i Tima Vernera, navodno su u pregovorima oko Kaija Haverca i Bena Čilvela, ali tu nije kraj pošto se sada spominje da bi mogli da dovedu i Sergeja Milinković-Savića.

Zvijezda rimskog Lacija je već nekoliko godina "neaktivirana bomba" fudbalske pijace, ali djeluje da je možda baš ovo ljeto presudno u njegovoj karijeri i da je vrijeme da promijeni sredinu.

Možda će vas zanimati

Italijanski mediji, pozivajući se na francuske, saopštavaju da je Čelsi ostvario kontakt sa predstavnicima Milinković-Savića, odnosno njegovim agentom Matejom Kežmanom, bivšim igračem "plavaca", a da je u čitav dogovor uključen i fudbaler s kojim je nekada igrao na "Bridžu".

U pitanju je Klod Makelele, koji je sada na funkciji savjetnika u Čelsiju, pa će njegova riječ biti ključna prije odluke Marine Granovskaje, Petera Čeha i Romana Abramoviča oko SMS-a.

Nezvanično, za Milinković-Savića je zainteresovan i Žoze Murinjo, sadašnji trener Totenhema, dok se već neko vrijeme oko visokog srpskog veziste "mota" i Pari sen Žermen, što znači da neće ni Čelsi tako lako uspjeti da obezbijedi njegov potpis.

Od "napumpane cijene" Klaudija Lotita, čuvenih 100 do 150 miliona evra vjerovatno nema ništa, pa bi se u Laciju zadovoljili i sa 60 u ovom trenutku.

Kao što je od ranije poznato, Sergej Milinković-Savić je ponikao u Vojvodini, potom je jednu sezonu igrao za Gent, dok je član Lacija već punih pet sezona. U ovoj takmičarskoj godini za Rimljane odigrao je 34 utakmice i doprinio sa šest golova i sedam asistencija.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC