• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PUKLO JE SVE: Mesi sasjekao - ne pregovara više sa Barsom!

Autor Vladimir Sukdolak

Prekid pregovora oko produženja ugovora u Španiji se komentariše kao najava odlaska Lionela Mesija iz Barselone.

 Mesi prekinuo pregovore o produženju ugovora sa Barselonom Izvor: Tanjug/AP Photo/Angel Fernandez

Lionel Mesi odlazi iz Barselone?

O ovome od sinoć bruji cijela Španija. Vijest koju je objavila jedna od najslušanijih radio stanica, Kadena Ser, da su prekinuti pregovori o nastavku saradnje između jednog od najboljih fudbalera današnjice i katalonskog giganta, bila je dovoljna da mnogi pomisle kako je odlazak "desetke" realnost.

Možda će vas zanimati

Mesijev ugovor sa Barselonom traje još godinu dana, tačnije ističe 21. juna 2021. i sada je krajnje vrijeme da se produži, ukoliko Argentinac želi da ostane na Kamp Nou ili ako Barselona namjerava da ga zadrži, jer njegove godine (33), po onome što pruža na terenu, ne čine za sada nikakav problem.

Kapiten je i dalje najbolji igrač Barselone!

Ispušteno prvo mjesto na tabeli Primere i četiri boda prednosti koje Real Madrid ima pred kraj šampionata, izbacili su na površinu mnoge prljave stvari u Barseloni. U petak rano ujutru procurela je vest da će od naredne sezone ekipu preuzeti Ćavi Ernandez, što znači da je jedan problem riješen.

Kod rješavanja drugog, za mnoge i najvećeg, je zapelo.

"Mesi je ogorčen situacijom u klubu na svim nivoima i odlučio je da prekine pregovore o produženju ugovora, odigraće još jednu sezonu, koliko ga ugovor veže za Barselonu i otići", rečenica je voditelja emisije "Larguero", koja je u ponoć izazvala tektonske poremećaje u svijetu fudbala.

Brzinom munje se proširila Španijom.

"Pregovori su počeli su jako dobro, uz usuglašene stavove obje strane, ali najnoviji događaji i radikalno pogoršanje stanja u Barseloni naveli su Mesija da ih prekine", dodaje se.

Argentinac je, prema istom izvoru, veoma ljut što "iz vrha kluba cure informacije koje moraju da ostanu u porodici" i što ga mnogi pozivaju na odgovornost za događaje s kojima nema ništa.

Nije tajna da se Mesi i predsjednik Barselone Bartomeu ne podnose, ali je sreća navijača što mandat aktuelnom lideru "blaugrane" ističe sljedeće godine.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC