• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bornmut pretio, Junajted pokazao snagu: Golovi, penali, preokret - spektakl

Autor Dušan Ninković

Junajted GRMi, zbog triojice napadača - Grinvuda, Rašforda i Marsijala.

 Premijer-liga-33.-kolo-Lester-Kristal-Palas-2-0-Mancester-junajted-Bornmut-5-2 Izvor: Getty Images/Clive Brunskill, Clive Brunskill/Getty Images Europe

Spektakularan meč na Old Trafordu priredili su nam fudbaleri Mančester junajteda i Bornmuta. Iako je delovalo da gosti imaju čemu da se nadaju, na kraju su pretrpeli ubedljiv poraz.

Najviše zahvaljujući dobitnoj kombinaciji Ole Gunar Solskjera, trenera Mančester junajteda koji je pronašao trojicu napadača za narednu sezonu.

Možda će vas zanimati

MANČESTER JUNAJTED - BORNMUT 5:2 (2:1)

Pomislili smo da se Bornmut uozbiljio, kada je u 15. minutu susreta Stanislas bio neozbiljan. Bodovi su im neophodni za opstanak, ali danas nisu bili blizu povoljnog rezultata.

Ipak, pamtiće se sjajan potez krilnog fudbalera. Pre prvog gola na meču je proturio loptu kroz noge Hariju Megvajeru, o čemu će se mnogo pričati narednih dana, pa zatim matirao Davida de Heu, u bliži ugao, iz nemoguće pozicije.

Da bodovi ostanu timu koji se bori za Ligu šampiona postarali su se napadači Junajteda. Grinvud nakon asistencije Bruna, Rašford sa bele tačke, pa Marsijal nakon asistencije Bruna, preokrenuli su brže nego što se očekivalo.

Portugalac je ponovo bio sjajan, pokazao je da mu prija kada pored sebe u veznom redu ima Pogbu i Matića, a izostanak koji se najavljivao se nije dogodio. Igrao je, i to kako.

Mogao je Bornmut da se vrati u nastavku, kada je King uzvratio sa bele tačke, ali je potencijalni nalet brzo presečen. Grinvud je zatresao mrežu drugi put na meču, a onda je i Fernandeš sjajnu partiju krunisao pogotkom. Portugalac je iz slobodnog udarca pogodio u golmanov ugao.

U prvom meču 33. kola Brajton je osvojio veoma važne bodove na gostovanju Noriču, dok je u istom terminu kao na Old Traofrd igran još jedan meč. Lester je shvatio da mora da pobeđuje ako želi u Ligu šampiona, pa su Keleči Iheanačo i Džejmi Vardi, svojim 100. i 101. golom u Premijer ligi, doneli bodove Brendanu Rodžersu.

Mančester junajted: De Hea, Van Bisaka, Lindelof (od 46. Bai), Megvajer, Šo, Pogba, Matić (od 67. Fred), Grinvud (od 75. Džejms), Fernandeš, Rašford (od 81. Mata), Marsijal (od 81. Igalo)
Bornmut: Remsdejl, Smit (od 77. Stejsi), Ake, Keli, Riko, Bruks (od 46. Greneveld), Kuk (od 66. Vilson), Lerma, Stanislas (od 66. Gosling), Solanke (od 66. Biling), King

Premijer liga 33. kolo

subota
Norič - Brajton 0:1 (0:1)
/Trosar 25/

Lester - Kristal Palas 3:0 (0:0)
/Iheanačo 49, Vardi 77, 90+4/

Mančester junajted - Bornmut 5:2 (2:1)
/Grinvud 29, 54, Rašford 35 p, Marsijal 45+2, Fernandeš 59 - Stanislas 15, King 50 p/

Vulverhempton - Arsenal (18:30)

Čelsi - Votford (21:00)

nedelja
Barnli - Šefild junajted (13:00)

Njukasl - Vest Hem (15:15)

Liverpul - Aston Vila (17:30)

Sautempton - Mančester siti (20:00)

ponedeljak
Totenhem - Everton (21:00)

TABELA: Liverpul 86, Mančester siti 66, Lester (+1) 58, Mančester junajted (+1) 55, Čelsi 54, Vulverhempton 52, Šefild junajted 47, Arsenal 46, Totenhem 45, Barnli 45, Everton 44, Njukasl 42, Kristal Palas (+1) 42, Sautempton 40, Brajton (+1) 36, Vest Hem 30, Votford 28, Aston Vila 27, Bornmut (+1) 27, Norič (+1) 21.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC