• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LUDNICA na San Siru: Juve dao DVA gola za šest minuta, pa primio ČETIRI!

Autor mondo.ba

Milan bio na rubu ponora, a onda ekspresnim preokretom savladao Juventus i spriječio ga da ode na dvocifrenu prednost nad Lacijom. Rimljani će tek nakon ovoga da žale zbog poraza u Lećeu

 Serija A 31 kolo Milan - Juventus 4-2 Izvor: Spada/LaPresse

Cijelih 45 minuta derbija između Milana i Juventusa bez uzbuđenja, a onda u nastavku ŠEST golova i nestvarni preokret "rosonera" i velika pobjeda 4:2!

Dva gola u razmaku od šest minuta postigao je Juventus, a onda u istom takvom periodu malo kasnije primio čak tri, da bi Rebić ovjerio tek četvrti poraz "Stare dame“ ove sezone za fantastično veče na San Siru.

Možda će vas zanimati

 Iako su i jedni i drugi ušli u meč u dobroj formi praktično ništa nismo vidjeli u prvih 45 minuta, u kojima je Juventus, nekrunisani novi-stari šampion, uputio samo jedan šut u okvir gola.

Međutim, iz prva dva udarca u drugom poluvremenu stigao je do dva gola! I to kakva!

Uprkos porazu Adrijen Rabio pamtiće ovaj derbi, jer ono što je uradio u 47. minutu dugo će se vrtjeti.

Francuz je povukao loptu na sredini terena, nanizao nekoliko igrača Milana, a onda fantastičnim udarcem u rašlje doveo Juventus u vođstvo!

Samo pet minuta kasnije Juve je imao 2:0 poslije katastrofalne reakcije i sudara Kjera i Romanjolija, nakon kojeg Kristijanu Ronaldu nije bilo teško da stigne do 25.  pogotka u 26. utakmica ove sezone.

Činilo se da je sve gotovo i da će Juventus pobjeći na deset bodova Laciju koji je poražen u Lećeu, ali će Rimljani tek imati za čim da žale, poslije nevjerovatnog preokreta „rosonera“.

Najboljem strijelcu u 21. vijeku sa 728 golova, međutim, vrlo brzo uzvratio je treći na ovoj listi – Zlatan Ibrahimović, a na šestominutni "blickrig“ Juventusa na početku drugog poluvremena Milan je uzvratio još žešće.

Za minut manje, postigli su jedan gol više i sa 0:2 stigli do 3:2 u 67. minutu.

Ibrahimović je prvo smanjio iz penala na 2:1 u 62. minutu i upisao svoj 522. gol na pomenutoj listi, a pet minuta kasnije asistirao Kesiju za izjednačenje – 2:2.

A onda dva nevjerovatna poteza!

Stefano Pioli odmah poslije izjednačenja izveo je Ibrahimovića i vjerovatno obradovao igrače Juventusa, međutim, samo minut kasnije oni su treći put vadili loptu iz mreže.

Odbrana Juventusa oborila je Rebića, ali je sudija pustio prednost što je iskoristio Leao i povukao loptu u šesnaesterac, da bi je poslao u suprotni ugao za potpuni preokret – 3:2.

Sudbinu "Stare dame“ koja je imala par šansi za izjednačenje zapečatio je Rebić u 80. minutu, prije nego što je i njega Pioli poslao na klupu.

Juventus i dalje ima sedam bodova prednosti nad Laciom isto toliko kola prije kraja, dok je Milan peti sa 49 bodova. Bod i utakmicu manje imaju Roma i Napoli.

Serija A 31. kolo

Leće – Lacio 2:1 (1:1)
/Babakar 30, Lućoni 47 – Kaisedo 5/

Milan – Juventus 4:2 (0:0)
/Ibrahimović 62, Kesi 66, Leao 67, Rebić 80 – Rabio 47, Ronaldo 53/

Srijeda

Fiorentina – Kaljari 19.30
Đenova – Napoli
Roma – Parma 21.45
Atalanta – Sampdorija
Bolonja – Sasuolo
Torino – Breša

Četvrtak

SPAL – Udineze 19.30
Verona – Inter 21.45

Tabela: Juventus (+1) 75, Lacio (+1) 68, Inter 64, Atalanta 63, Milan (+1) 49, Roma 48, Napoli 48, Verona 42, Bolonja 41, Sasuolo 40, Kaljari 39, Parma 39, Fiorentina 34, Sampdorija 32, Udineze 32, Torino 31, Leće (+1) 28, Đenova 27, Breša 21, SPAL 19

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC