• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gasperini o remiju u Torinu: Takvi penali sude se samo u Italiji

Trener Atalante oštar poslije remija 2:2 sa Juventusom koji se spasio iz penala u 90. minutu.

 Gasperini o remiju u Torinu: Takvi penali sude se samo u Italiji Izvor: Valerio Pennicino/Getty Images Europe

Dva puta vodila je Atalanta, nadigrala Juventus, ali je ipak ostala bez prve pobjede u Torinu još od 1989. godine.

Juventus je iz dva penala, oba puta zbog igranja rukom u šesnaestercu, stigao do dva gola i remija 2:2 kojim je spriječio Atalantu da izbije na drugo mjesto sa šest bodova zaostatka.

Možda će vas zanimati

Trener Atalante poslije svega bio je razočaran i rekao je da se takvi penali sude samo u Italiji i nigdje drugdje.

"Ovo su pravila, ali dobro, oni su svakako iznad svih pravila u Italiji. Šta smo trebali uraditi? Odsjeći ruke. Nije to prvi ovakav penal koji smo vidjeli, bilo ih je mnogo tokom cijele sezone, s mnogo timova. Ovo je ludilo i tumačenje pravila nije isto ovdje i drugdje. U drugim zemljama se ne sude takvi penali. Ovdje su takva pravila, u redu", rekao Gasperini za italijanske medije.

Atalanta je bila dominantna većim dijelom utakmice, posebno u prvom poluvremenu, a dva puta je vodila preko Duvana Zapate i Ruslana Malinovskog.

"Bio je to sjajan nastup protiv lidera Serie A. Rekao sam momcima da to tretiraju kao utakmicu​​ Lige šampiona, jer ćemo se u augustu suočiti s timovima tog nivoa. Uspjeli smo sve što smo zacrtali. Jako sam zadovoljan predstavom i vrlo razočaran što nismo pobijedili. Vodili smo do posljednjeg minuta i učinili sve kako bismo zaslužili pobjedu. Rekli smo da nam je plasman u Ligu šampiona drugu godinu zaredom krajnji cilj, tako da je to hoćemo li biti treći ili drugi stvar prestiža, ali cilj ostaje isti", zaključio je Gasperini.

Šest kola prije kraja Serie A klub iz Torina je lider sa 76 bodova, a slijede ga Lazio sa 68, Atalanta sa 67 i Inter, koji ima utakmicu manje, sa 65.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

sasa savic

to nije nista, kakvi se penali sviraju u srbiji... za c. zvezdu, klub za koji navija ovaj koji se u sve razume, sviraju se penali za prekrsaj metar izvan kaznenog prostora... priznaju se golovi koji su po proceni sudija presli zamisljenu vazdusnu liniju, i koji su dati posto je lopta prethodno pola metra presla aut - liniju...

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC