• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pauza četiri mjeseca, pa četiri gola u mreži rivala (FOTO/VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Fudbaleri Borca prezadovoljni što su konačno odigrali utakmicu, u kojoj su pokazali da višemjesečna pauza nije ostavila mnogo traga. "Samo da se nastavi ovako", priželjkuju svi u banjalučkom timu.

 Borac - Spartak 4:2 prijateljska utakmica Zlatibor 2020 Vladan Danilović Almedin Ziljkić David Čavić Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Utakmica protiv Spartaka iz Subotice pokazala je da su fudbaleri Borca i te kako željni fudbala.

Rastrčani momci u "crveno-plavim" dresovima odigrali su odličnih 90 minuta, postigli četiri gola, te imali bar još toliko izuzetno dobrih prilika.

MONDO NA ZLATIBOR

Ova igra, nakon dugotrajne pauze uzrokovane pandemijom korona virusa, sigurno može da ohrabri sve u klubu, koji se, osim domaćih, priprema i za međunarodne izazove.

"Stvarno smo zadovoljni što smo nakon dugo vremena odigrali jednu korektnu utakmicu. Protivnik je bio po mjeri, tako da su utisci pozitivni. Mislim da će sve ovo iz utakmice u utakmicu biti sve bolje", istakao je talentovani fudbaler sredine terena Vladan Danilović.

Iako je napravio grešku kod drugog gola Spartaka, većim dijelom prvog poluvremena bio je ponajbolji na terenu.

"Vodim se onim da uvijek može bolje. Zadovoljan jesam, a u prvi plan treba staviti ekipu. Mislim da igramo dobro, što je najbitnije", poručio je Danilović.

Almedin Ziljkić nastupio je u drugom poluvremenu i postigao sjajan pogodak, kojim je Borac poveo 3:2.

"Iskreno, bilo je teško jer ne treba zaboraviti da dugo nismo igrali fudbal, dok je Spartak u takmičarskoj formi. To se vidjelo na početku. Zadovoljan sam pobjedom. Iako se radi o prijateljskoj utakmici, znači nam ovo puno na polju samopouzdanja", rekao je brzonogi fudbaler Borca.

Kaže da mu je druženje s loptom izuzetno nedostajalo, tako da je sada sve na svom mjestu.

"Dugo sam bio bez fudbala, tako da mi ovo baš odgovara. Išao sam malo kući, 'rifrešovao' se, željan sam izazova i jedva čekam da počne prvenstvo", iskren je Ziljkić.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Mladi David Čavić ušao je u igru u 80. minutu, ali i desetak minuta na terenu bilo je dovoljno da se nađe u izuzetno dobroj poziciji.

Ipak, nije uspio da se upiše u strijelce, kako je to prošle godine uradio na istom terenu, protiv istog protivnika u remiju 1:1.

"Čestitam saigračima na pobjedi. Zadovoljan sam svojom igrom, iako sam mogao postići i gol. Jedino to nisam uspio da ispoštujem, ali valjda sljedeći put bude bolje", poručio je talentovani Čavić, kojem je pri ulasku u igru pomoćni trener Zoran Dragišić "savjetovao" da zatrese protivničku mrežu.

Ipak, iako nije postigao gol, ispoštovao je sve ostale zadatke, tako da Dragišić, ali i glavni trener Vlado Jagodić sigurno neće imati zamjerki na njegov nastup.

Pogledajte još jednom golove sa utakmice Borac - Spartak 4:2.

Prijateljska utakmica na Zlatiboru
Izvor: YouTube/Dejan Kondić

Fudbaleri Borca danas i sutra treniraće u jutarnjem i popodnevnom terminu, dok ih u utorak očekuje novi kontrolni meč.

Rivali će im biti fudbaleri Inđije.

Izvor: MONDO

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dsk

Da li se testiraju ekipe pred svaki mec. Ako ne, to su corona utakmice. Jedan da se zarazi zarazice sve u autobusu na povratku kuci. A onda ce u Banjaluku svojim porodicama donijeti novi klaster. Bolji da treniraju bez utakmica

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC