• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jagodić trlja ruke: Ako se po jutru dan poznaje...

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Trener Borca izuzetno zadovoljan utakmicom protiv Spartaka, u kojoj je njegova ekipa četiri puta zatresla protivničku mrežu.

 Borac - Spartak Subotica 4:2 prijateljska utakmica Vlado Jagodić zadovoljan pobjedom Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Banjalučki Borac slavio je danas protiv Spartaka iz Subotice 4:2 u prvom kontrolom meču na pripremama na Zlatiboru.

Strijelci su bili Goran Zakarić, Marko Jovanović, Almedin Ziljkić i Oliveira Kruz Daglas, a osim četiri postignuta gola, "crveno-plavi" stvorili su još nekoliko dobrih prilika.

MONDO NA ZLATIBORU

Priliku da se ističi dobili su skoro svi igrači na koje šef stručnog štaba Vlado Jagodić može da računa, a nakon četiri mjeseca bez utakmice, igra "crveno-plavih" bila je više nego dobra.

To je znao da pohvali i sam Jagodić.

"Naravno da sam zadovoljan. Na sastanku sa igračima pred početak utakmice rekao sam im da je bitno da Borac uđe u seriju, nebitno da li su to prijateljske, kup ili prvenstvene utakmice, sa samopouzdanjem i željom da pobijedi. Treba imati u vidu da nismo igrali četiri mjeseca, tako da je sve ovo dobro. Naravno da ima mnogo mjesta za napredak, ali bitno je da je psihološki momenat na našoj strani. Savladali smo protivnika koji dolazi iz Superlige Srbije, iako nije bio kompletan", istakao je Jagodić, zahvalivši se Subotičanima na korektnoj utakmici.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Duel protiv Spartaka preskočio je Aleksandar Subić, koji je oporavio od povrede koljena, ali se polako vraća u takmičarski ritam i sa njim i dalje treba biti oprezan.

"Još ne želim da rizikujem sa Subićem. Imamo i dva mlada lijeva beka. Priliku danas dobio je Kujundžić, sljedeću utakmicu sigurno će igrati Račić, a tu je i mladi Amar Cerić, koji nam se tek priključio. Nedostaje mu treninga i realno je da u ovoj konkurenciji treba da uči i napreduje, a ja od njega očekujem puno."

Novajlije u timu Borca odigrale su poprilično dobar meč. Istakli su se Marko Brtan, Dino Kalesić, Momodu Žalou takođe je bio više nego dobar, kao i Jovo Lukić, dok se defanzivac Kruz čak upisao i u strijelce.

"Žalou i Lukiću ovo mnogo znači za samopouzdanje. Mene veseli i prvo poluvrijeme, gdje je pet-šest igrača pokazalo da su već na nivou koji očekujem. I u drugom poluvremenu imali smo dobar izbor, širinu, tako da ću biti na slatkim mukama. Bitni su mladost i brzina. Vidjeli ste u drugom poluvremenu, kada je protivnika trebalo 'dovršiti', imali smo još tri-četiri šanse, i dobro je što je tako. Trudićemo se da sve ovo bude još bolje", poručio je Jagodić.

U naredna dva dana, fudbalere Borca očekuju još četiri treninga, nakon čega slijedi još jedan test.

"Već od sutra nastavljamo sa dva treninga dnevno. Nema popuštanja. Prekosutra nas očekuje meč sa Inđijom, gdje ćemo takođe dati šansu svim igračima", dodao je na kraju trener Borca.

Pogledajte FOTO galeriju...

I VIDEO sa današnjeg meča.

Prijateljska utakmica na Zlatiboru
Izvor: YouTube/Dejan Kondić

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC