• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vranješ: Pandemija je uticala na sve, ali naš cilj je isti

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Kapiten Borca Stojan Vranješ zadovoljan je dosadašnjim tokom priprema, te vjeruje da će on i njegovi saigrači ispuniti očekivanja stručnog štaba i Uprave, te na najbolji način iskoristiti boravak na Zlatiboru da se što bolje pripreme za predstojeću sezonu.

 Stojan Vranješ: Pandemija je uticala na sve, ali naš cilj je isti pripreme FK Borac Zlatibor 2020 Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

I u predstojećoj sezoni, fudbalere Borca iz Banjaluke sa kapitenskom trakom na ruci predvodiće 33-godišnji Stojan Vranješ.

Svakako će svojim iskustvom znatno olakšati rad stručnom štabu na čelu sa Vladom Jagodićem, koji će na terenu imati svoju desnu ruku u vidu sjajnog veziste "crveno-plavih".

MONDO na Zlatiboru

Kapiten Borca Stojan Vranješ zadovoljan je dosadašnjim tokom priprema

Nakon 15 dana rada u Banjaluci, ekspedicija Borca preselila se na Zlatibor, gdje će ostati do 22. jula. Vranješ vjeruje da će on i njegovi saigrači ispuniti očekivanja stručnog štaba i Uprave, te na najbolji način iskoristiti boravak na srpskoj planini da se što bolje pripreme za predstojeću sezonu.

"Ni sam ne znam koji je ovo put da dolazim na Zlatibor, tako da upoznati smo sa uslovima i svim onim što nas ovdje očekuje. Nakon dvije sedmice u Banjaluci, dobro će nam doći za nastavak priprema i ovih pet utakmica koje ćemo odigrati. Najvažnije je da svi igrači ostanu zdravi i da što spremnije dočekamo start prvenstva", poručuje predvodnik Borčevih fudbalera.

Zajedno sa starosjediocima, u timu Borca trenira i nekoliko juniora, te fudbaleri koji su stigli u Borac kao pojačanja.

"Ovi mladi momci već godinu dana su s nama i polako prihvataju zahtjeve i razmišljanja svih u klubu, pa i nas starijih. Sigurno da možemo biti zadovoljnji njima, jer oni su budućnost kluba. Takođe, i novim igračima smo na usluzi. Svi su dobrodošli i primljeni su kako treba", kaže jedan od najiskusnijih prvotimaca Borca.

Svakako da svi igrači s nestrpljenjem iščekuju da se završi ova prva faza, tzv. "suvi treninzi" i da se počne sa odigravanjem kontrolnih utakmica, kojih će na Zlatiboru biti ukupno pet, te još jedna, generalna proba, po povratku u Banjaluku.

"Prošlo je već dugo od naših posljednjih utakmica i sigurno smo ih poželjeli. Niko od nas u karijeri nije pravio toliku pauzu, tako da će nam ovi mečevi biti kao takmičarski. Iskoristićemo ih kako najbolje znamo da bismo spremno dočekali prvi prvenstveni meč protiv Mladosti."

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Dugotrajna pauza, smatra Vranješ, uticaće na sve ekipe.

"Treba što bolje da se snađemo jer ova pauza sasvim sigurno uticaće na sve. Nastojaćemo što prije da uđemo u ritam pobjeda. Nismo jedini koji su pauzirali, pauzirala je cijela liga, cijeli svijet. Situacija na Zlatiboru je drugačija u odnosu na prethodnih godina zbog pandemije, ali to nama u neku ruku i odgovara jer imamo svoj mir i što manje kontakata sa drugim. Opet, naš cilj je isti, teren je isti i znamo zašto smo došli ovdje", zaključio je kapiten Borca.

Borac će u subotu odmjeriti snage sa superligašem Srbije Spartakom iz Subotice, tri dana kasnije slijedi duel sa Inđijom, a zatim i mečevi protiv Javora iz Ivanjice (18. jul), Trepče iz Kosovske Mitrovice (19. jul), te beogradskog Čukaričkog (21. jul).

Jagodićev tim "generalku" će imati po povratku iz Banjaluke, i to protiv Krupe.

Izvor: MONDO

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC