• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pandemija, karantinski dani Borca i raskopani Zlatibor (FOTO, VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Smanjen broj posjetilaca, samim tim i obim posla, idealna su prilika za preuređenje "Kraljevog trga" na Zlatibora.

 Pandemija, karantinski dani Borca i raskopani Zlatibor (FOTO, VIDEO) Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Fudbaleri banjalučkog Borca do 22. jula boraviće na pripremama na Zlatiboru, koji ovih dana dobija jedan sasvim novi izgled.

Naime, "Kraljev trg", kao i obližnje ulice na Zlatiboru, u potpunosti su raskopani, isušeno je čak i jezero, tako da sve liči na jedno veliko gradilište.

MONDO NA ZLATIBORU

Pandemiju korona virusa i manji broj turista (većina objekata zvrji prazna ili je u potpunosti zatvorena, hoteli su praktično "četvrtpuni"), na Zlatiboru su iskoristili kako bi rekonstruisali poznati turistički centar, koji će, kada radovi budu završeni, dobiti potpuno novi izgled.

S obzirom da je trener Banjalučana Vlado Jagodić, u prvih nekoliko dana boravka ekspedicije "crveno-plavih" na Zlatiboru, najavio potpuni karantin za fudbalere, svakako da igračima Borca neće nedostajati onaj "stari" Zlatibor, prepun zelenila.

Fudbaleri tako u potpunosti mogu da se okrenu terenu i onome što se od njih tamo očekuje, ne razmišljajući o sporednim aktivnostima na Zlatiboru.

Iako se neki neće složiti sa riječima u nastavku, nema sumnje da će Zlatibor i ubuduće izgledati lijepo, ali po mišljenju mnogih, polako gubi svoj identitet i pretvara se u nešto sasvim drugo.

Na svakom koraku možete vidjeti neko novo gradilište, niču novi apartmani, hoteli i sl, asfalt, beton i željezo dominiraju, dok je drveća, barem u centralnom dijelu, sve manje i manje.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mare

Ja mislim da ce problemi po ekipe u PL nastati tek na onom testiranju pred ligu. Oni sad svi igraju prijateljske meceve, neke od ekipa nisu ni testirane i pred ligu bice more pozitivnih

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC