• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda spremila 2 bombe: Štoper iz Lacija, napadač iz Holandije!

Autor Milutin Vujičić

Ambiciozno, ali možda i neophodno za napad na Ligu šampiona...

 Bastos-Lacio-Tim-Matavz-Vitese-transfer-FK-Crvena-zvezda-letnji-prelazni-rok-2020 Izvor: Guliver/Marco Rosi/Getty Images

Do sada su se najglasnije spominjali Anderson Silva (Famalikao) i Ogenji Onazi (Denizlispor), dok se sada Zvezda povezuje sa još dvojicom poznatih igrača. "Sportski žurnal" navodi da žele Bastosa iz Lacija, dok slovenački portal "Nogomania" navodi da im je meta Tim Matavž iz Vitesea.

Možda će vas zanimati

Dolazak angolskog štopera iz redova Lacija u ovom trenutku deluje kao "preveliki zalogaj" za Zvezdu, ali je u pitanju velika želja Dejana Stankovića piše "Žurnal". Bastos nije standardan u Laciju i ugovor mu ističe za još godinu dana, pa se u Zvezdi nadaju da bi mogao i ranije da dobije "čiste papire" kako bi se oslobodili njegove plate. Zvezda bi ga promovisala u najskupljeg u ekipi, a kompletan posao trebalo bi da odradi menadžer Federiko Pastorelo koji je u dobrim odnosima sa Stankovićem.

Bastos ima 28 godina i nastupa na poziciji štopera, a pre Lacija bio je član Rostova i Petro Luande. Na početku priprema, govoreći o Lindziju Rouzu iz Arisa, koji igra na istoj poziciji, Zvezdan Terzić je ipak naglasio da crveno-belima nije potreban štoper.

Zvezda je "popunjena" i u napadu, ali nije nikakva tajna da su spremni da se odreknu Boaćija, Pavkova, čak i Tomanea, zbog loših partija prošle sezone, pa bi "bomba" u napadu bila poželjna.

Izvor: Guliver/ Laurence Griffiths/Getty Images

"Nogomania" piše da je Zvezda zainteresovana da dovede iskusnog Tima Matavža (31) koji postaje slobodan agent ovog leta, pošto mu ističe ugovor sa Viteseom. Reprezentativac Slovenije je prethodne tri godine nastupao u Erediviziji, a sada je vreme da krene dalje.

Navodi se da Zvezda "može da mu ponudi dobar ugovor", čak i kada se poredi s boljim ligama, ali da je interesovanje za Matavža ozbiljno, čak i izvan granica Evrope.

Matavž je počeo karijeru u Gorici, potom igrao za Groningen, Emen, PSV, Augsburg, Đenovu, Nirnberg i Vitese, a i prethodna sezona bila je vrlo dobra po njega pošto je postigao 13 golova na 27 nastupa u svim takmičenjima.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC