• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klop i Murinjo udarili na Siti: To je sramota, loš dan za fudbal!

Autor Nebojša Marković

I oni su imali svoj pogled na situaciju.

 Zoze-Murinjo-Jirgen-Klop-Mancester-siti-kazna-UEFA-sud-u-Lozani-dve-godine-suspenzija-sramota Izvor: Guliver/Getty images/Laurence Griffiths, LAURENCE GRIFFITHS/GETTY IMAGES EUROPE

Mančester siti je preživeo, UEFA je poražena!

To je otprilike sumiranje utisaka posle jučerašnje odluke Suda za sportsku arbitražu, koji je odlučio da odluka UEFA nije bila na mestu po pitanju kažnjavanja "građana" na dve godine van evropskih takmičenja.

Možda će vas zanimati

Mnogi su ovu odluku videli kao "kraj fudbala kakvog znamo", jer je jedan način mišljenja takav da će sada UEFA imati problema da zauzda one najbogatije klubove jer ne mogu ni da kažnjavaju klubove koji krše njihova pravila.

A sada su odluku Suda u Lozani prokomentarisali i menadžeri Totenhema i Liverpula. Očekivano, Žoze Murinjo nije bio srećan ovakvim razvojem događaja.

"To je sramotna odluka. Zato što ako Siti nije kriv, onda ne treba da budu kažnjeni 10.000.000 funti. Ako nisi kriv, ne treba da platiš kaznu. A ako su krivi, onda je odluka takođe sramotna i trebalo bi da budu kažnjeni", rekao je Portugalac.

I Jirgen Klop smatra da je ovo bila loša odluka za fudbal, ali je bio dosta umereniji od Murinja.

"Srećan sam što će Siti moći da igra u Ligi šampiona, ali mislim da juče nije bio dobar dan za fudbal, da budem iskren. Mislim da je FFP dobra ideja, tu je da štiti timove i takmičenja. To je ideja, da klubovi ne plaćaju previše i nadam se da će FFP ostati u upotrebi, jer je tu za dobrobit fudbala", kaže Nemac.

"Ako više niko ne bude mario za trošenje u fudbalu, najbogatiji ljudi i države će moći da rade šta god požele i to će takmičenja učiniti vrlo teškim", kaže Jirgen Klop.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC