• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda potvrdila da hoće Onazija, a Mrkela pričao i o Bastosu, Đeđeu...

Autor Jovan Terzić

Sportski direktor crveno-belih o aktuelnom prelaznom roku.

 Ogenji-Onazi-Dja-Djedje-Bastost-Mlos-Nikokovic-Crvena-zvezda-prelazni-rok-intervju-Mitar-Mrkela Izvor: Guliver/Paolo Bruno/Getty Images

Nije se još "zahuktao" letnji prelazni rok - koji će ovaj put trajati sve do oktobra zbog pomeranja takmičenja izazvanih pandemijom korona virusa - a Crvena zvezda je već dovela dvojicu fudbalera.

Stigli su Srđan Spiridonović i Aleksandar Katai, međutim, "promet" se tek očekuje.

Možda će vas zanimati

Srpski šampion trenutno ima poveći igrački kadar, pa će u centru pažnje biti odlasci igrača, a to je još jednom ponovio sportski direktor Mitar Mrkela u razgovoru za Informer.

"Da bi neko došao, mora najpre neko i da ode. Nije vreme za gomilanje igrača, jer je zbog situacije sa koronavirusom neizvesno i kad će početi liga i šta će se sve igrati. Moramo najpre malo da rasteretimo igrački kadar. Ne mogu sa stopostotnom sigurnošću da tvrdim da neće niko doći ako ne bude odlazaka, da ne bude posle da sam slagao. Ipak, primarni cilj nam je da nekog prodamo, pa onda da razmišljamo o pojačanjima", istakao je Mrkela.

Iako mu to nije običaj, ovaj je pomenuo neka od imena koja se dovode u vezu sa crveno-belima.

Demantovao je interesovanje za Bastosa iz Lacija i povratak Miloša Ninkovića iz Australije.

"Da ne komentarišem sad pojedinačno imena, ali trenutno nemamo u planu da dovodimo bilo koga od njih. U prethodnih godinu dana Crvena zvezda je skautirala 200 igrača, ali Bastos i Miloš Ninković nisu bili među njima. Bastos je kvalitetan defanzivac i Zvezdi bi dobro došao, ali tu mogućnost nismo razmatrali. Imamo četiri štopera na koja računamo i dok su oni u klubu, petog nećemo dovoditi. Ninkovića nismo nikad ni pomenuli".

Direktor crveno-belih je potvrdio pisanje MONDA da bi na "Marakanu" mogao da stigne bivši igrač Lacija Ogenji Onazi, što nam je ekskluzivno otkrio i sam fudbaler turskog Denizlija, a otkrio je i da je Zvezdi ponuđen Đeđe iz Kajzerija. 

"Onazija Stanković zna još iz Lacija i dopada mu se, tako da bi njega voleo u timu. Crveno-belima je ponuđen i Đeđe iz Kajzerispora, Robert Prosinečki ga je trenirao. Ipak, čini se da se stručnom štabu na toj poziciji više dopada Onazi. Trenutno su za Zvezdu najinteresantniji igrači koji su slobodni i za koje ne mora plaćati obeštećenje. Tek tamo u septembru, kad situacija sa koronavirusom i fudbalskim takmičenjima bude malo jasnija, biće mogući ozbiljniji transferi", najavio je Mrkela i dodao da će klub ograničiti broj stranaca na najviše pet.

Trenutno su tu šestorica: Boaći, Ben, Garsija, Tomane, Kanjas i Sanogo.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC