• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizanov "Čola" se predstavio: Dolazim iz Sopota, rušio sam Real i Zvezdu

Autor Nikola Janković

"Pobjedonosni gol protiv Real Madrida. Njega bih posebno izdvojio", rekao je Nikola Čolić.

 Nikola Čolić mladi igrač FK Partizan Izvor: MN PRESS

"Dolazim iz Sopota, gdje sam počeo da treniram fudbal sa sedam godina", predstavio se partizanovcima Nikola Čolić, momak rođen 2002. godine, kojeg je Savo Milošević ovog ljeta priključio radu sa prvim timom.

On je dobrim igrama na početku Partizanovih priprema za sezonu 2020/21 već zaintrigirao navijače, ali nije iznenadio one koji su godinama radili s njim u "Zemunelu".

Izvor: FK Partizan/Miroslav Todorović

Čolić je želio da navede sve trenere uz koje je učio fudbalsku igru. "Fudbal sam počeo da igram u školskom dvorištu sa drugarima. Na prvi trening me je odveo otac u FK Sopot. U mlađim kategorijama u FK Sopot, treneri su mi bili Zoran Životić i Branislav Vojinović. U Radu pomenuti Vlada Mladenović. U Partizanu, Zoran Mamić, Dževad Prekazi i Vladimir Ješić. U prvom timu Teleoptika, Žarko Lazetić i Albert Nađ".

Naprotiv. Znali su šta zna sa loptom...

"Iz perioda mlađih kategorija Partizana pamtim dosta pobjeda i golova, prvenstveno protiv Crvene Zvezde, kao i trijumf i pobjedonosni gol protiv Real Madrida. Njega bih posebno izdvojio", pričao je u razgovoru objavljenom na zvaničnom sajtu crno-bijelih.

"Pobjede, posebno nad vječitim rivalom, mladim fudbalerima dosta znače i daju veliki motiv za dalji napredaak. Od malena se učite da morate da pobijedite, učite šta je pritisak, adrenalin i naravno sveti grb".

Bio je spreman za šansu koju je čekao dugo...

"Dobijam pohvale i krio bih kada bih rekao da mi ne prijaju, ali sam svjestan da ovo nije ni zrno mozaika koje moram da popunim i da je preda mnom veliki rad, zalaganje i da je fudbal igra u kojoj moraš da si spreman i na aplauze i na kritike", rekao je Čolić i nastavio:

"Idem korak po korak, najveća želja mi se za sada ostvarila, da budem prvotimac Partizana. Na meni je sad da se dokažem, postavim nove ciljeve i vjerujem da ću se izboriti i da ću ostaviti dubok trag u mom Partizanu".

Crno-bijeli su prethodnih sezona imali zaista vanserijske igrače na pozicijama iza centarforova.

"Stvarno dosta odličnih igrača je igralo na tim pozicijama proteklih godina za Partizan. Leonardo je bio tehnički savršen, Bambi Tošić je majstor fudbala, kao i Sejduba Suma. Lazar Marković takođe", nabrajao je novi momak u Miloševićevoj navali i prisjetio se svog vršnjaka:

"Fića Stevanović je već pokazao koliki potencijal posjeduje. Bilo je, a i sad stvarno odličnih fudbalera na toj poziciji".

Na pitanje o tome kakav je osjećaj biti na terenu sa takvim asovima, odgovorio je...

"Osjećaj je stvarno neverovatan. Igrati zajedno sa ovakvim igračima, biti dio ovakvog tima i to u svom voljenom klubu, to nema cijenu! Hvala šefu Miloševiću i upravi kluba na ukazanoj prilici i svim saigračima na fenomenalnoj podršci", rekao je i poručio za kraj:

"Odužiću se, spreman sam!"

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC