• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jagodić nakon Trepče: Neki misle da nisu u prvom planu...

Autor mondo.ba

Trener Borca nije bio zadovoljan viđenim protiv Trepče

 Vlado Jagodić komentar Borac Trepča Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Banjalučki Borac savladao je danas Trepču, člana Srpske lige Zapad, rezultatom 2:0, a golove su postigli Daglas Kruz i Goran Zakarić.

Ipak, trener Vlado Jagodić nije bio zadovoljan viđenim u duelu sa timom iz Kosovske Mitrovice.

"Moram reći da sam izuzetno nezadovoljan pristupom i kvalitetom igre u prvom poluvremenu, mada je vrijeme bilo bolje nego juče a uz to je protivnik srpskoligaš. Realno je ovaj meč bio šansa igračima da se nametnu. Neki misle da nisu u prvom planu a danas su propustili šansu jer su i dalje svi u konkurenciji. Mora nešto biti i kako ne treba i dobro je da se sad desilo. Ovo ćemo analizirati. Uvijek želim da pobijedimo bez obzira na ime rivala i dobro je da smo slavili. Rezultat je realan iako smo u posljednjih 15 minuta mogli i do ubjedljivije pobjede kad su ušli igrači koji su krenuli protiv Javora. Čestitam Trepči na kvalitetnom meču, bili su zaista dobar i fer rival i želim im sreću u budućem takmičenju", rekao je Jagodić za "Srpskainfo", dodavši:

"Nezadovoljan sam kako je 'glava' radila danas. Ne volim nelojalnu konkurenciju, već želim da svi budu na raspolaganju stručnom štabu da možemo reagovati. To se nije danas pokazalo, ali ima još vremena. Neću prve minuse da uzmem tragično jer su stvarno dobro radili. Nadam se da je bio loš dan ili pogrešno shvatanje. Oni su ušli protiv Javora u momentima kad je bilo loše vrijeme, težak teren pa je možda i to razlog lošijeg ulaska u meč sa Trepčom, jer su u drugom dijelu bili bolji."

Posljednju utakmicu na Zlatiboru Borac će odigrati u utorak, 21. jula, protiv Čukaričkog, dok je za dan kasnije planiran povratak u Banjaluku.

U subotu, 25. jula, Borac će igrati protiv Rudar Prijedora, dok je generalna proba zakazana za utorak, 28. jul, kada će Jagodićev tim snage odmjeriti sa beogradskom Crvenom zvezdom, aktuelnim šampionom Srbije.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC