• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Pitanje je da li će Ozil ikad više obući dres Arsenala"

Autor Pavle Knežević

Mikel Arteta nema odgovor...

 Mesut Ozil sudbina u Arsenalu Izvor: CATHERINE IVILL/GETTY IMAGES EUROPE, Getty Images/Catherine Ivill

Arsenal samo nekim ludim spletom događaja može da se dokopa Evrope, a za to je večeras neophodno da pobijedi Aston Vilu. Jedno je (skoro sasvim) sigurno – u timu ponovo neće biti skupo plaćenog Mesuta Ozila.

Štaviše, Mikel Arteta kaže da je pitanje da li će Nijemac ikad više obući dres Arsenala. Ozil je ove sezone odigrao 23 utakmice za "tobdžije", ali nije zabilježio ni minut od kada je sezona nastavljena.

Možda će vas zanimati

 Nijemac turskog porijekla ne igra dovoljno dobro, pravi probleme u klubu, ali i na međunarodnom planu, a klub ne zna kako da ga se riješi. Voljeli bi da ga prodaju, ali nema zainteresovanih kupaca. Zato, Arsenal nastavlja da ga plaća 350.000 funti sedmično.

Novinari su pitali danas Artetu da li će Ozil ikad više igrati i dobili odgovor: "Ne znam".

"On trenira sa timom i u konkurenciji je za tim, tako da ćemo odluke donositi iz dana u dan. Ozil neće imati nikakav poseban status i ima iste šanse kao i svi ostali da se izbori za mjesto u timu", rekao je Arteta.

Nedavno smo mogli da čujemo da Ozila traži Fenerbahče, ali da je odustao jer ne može da mu ispuni uslove za platu. Ovaj 31-godišnjak ima još nešto manje od godinu dana ugovora sa klubom.

Arsenal je trenutno 10. na tabeli, sa šest bodova manje od Vulverhemptona, ali i utakmicom manje. Ako večeras pobijedi, izbiće na osmo mjesto i imaće dva boda manje od Totenhema.

"Gunersi" zato treba da pobijede u posljednje dvije utakmice u prvenstvu, a onda da se nadaju da će u posljednjem kolu Vulvsi izgubiti od Čelsija, a Totenhem od Kristal palasa.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC