• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

m:tel novi sponzor Fudbalskog saveza BiH!

Autor mondo.ba

U Sarajevu je danas potpisan ugovor između kompanije m:tel i Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, a koji se odnosi na sponzorstvo Premijer lige BiH, kao i muških A i U-21 reprezentativnih selekcija.

 m:tel novi sponzor Fudbalskog saveza BiH Izvor: m:tel

Nakon što je m:tel poslao najbolju ponudu, Izvršni odbor Fudbalskog saveza BiH donio je odluku da upravo ta kompanija bude novi sponzor Saveza za Premijer ligu BiH te, A i U21 selekcije BiH. Ova odluka ozvaničena je potpisivanjem ugovora koje je upriličeno danas u Sarajevu.

Ovom prilikom, u ime kompanije m:tel, ugovor o sponzorstvu potpisala je Radmila Bojanić, izvršni direktor za marketing i prodaju, a u ime Fudbalskog saveza BiH, generalni sekretar Adnan Džemidžić.

"Godinama unazad kompanija m:tel je ponosni sponzor najvećih sportskih i kulturnih manifestacija u Bosni i Hercegovini. Posebnu pažnju poklanjamo uspješnim sportskim klubovima, ali i pojedincima koji svojim sportskim umijećima promovišu našu zemlju. FS BiH smo prepoznali kao strateškog partnera sa kojim ćemo u narednim godinama raditi na promociji sporta, animiraćemo mlade ljude da se bave sportom, značajno ćemo unaprijediti kvalitet televizijskih prenosa utakmica i, ono što je najvažnije, omogućićemo veću dostupnost ovog prestižnog sadržaja građanima Bosne i Hercegovine. Izuzetna mi je čast što danas imam priliku da u ime kompanije m:tel ozvaničim saradnju sa Fudbalskim savezom BiH", naglasila je Radmila Bojanić, te dodala da je zadovoljstvo korisnika prioritet od kojeg ova kompanija ne odstupa, naročito u vremenima kada okolnosti nalažu dodatnu brigu o zdravstvenoj bezbjednosti i praćenje vrhunskog sporta iz udobnosti vlastitog doma.

Izvor: m:tel

Generalni sekretar Fudbalskog saveza BiH Adnan Džemidžić izrazio je zadovoljstvo novim sponzorstvom.

"Potpisivanjem ovog ugovora Fudbalski savez BiH se nastavlja povezivati sa snažnim i uspješnim partnerima, čija će nam podrška u daljem radu mnogo značiti. Poznato je da m:tel svoje poslovanje temelji i na ulaganjima u sport i društveno odgovorne projekte te će i ova saradnja biti samo korak naprijed u promovisanju i razvijanju pozitivnih vrijednosti. Kao kompanija koja prati svjetske trendove i najnovija tehnološka dostignuća na polju telekomunikacija, m:tel je idealan partner Savezu koji u svom radu teži izvrsnosti i stalnom razvijanju, tako da smo srećni i ponosni na novo sponzorstvo. Vjerujem da će se kroz ovo povjerenje i saradnju stvoriti još bolji uslovi za razvoj, afirmaciju i promociju fudbala koji je sastavni dio naše stvarnosti. Želja nam je i da, kroz tu ujedinjenu energiju sa kompanijom m:tel, i uz njihovu podršku ostvarimo plasman na EURO, kao i da prenosi utakmica naših klubova budu dostupni u cijeloj Bosni i Hercegovini."

Kompanija m:tel je, po ugovoru koji je potpisan u Sarajevu, pored sponzorstva i podrške Fudbalskom savezu BiH, pripremila i posebne bonuse i za reprezentacije i za klubove u okviru Premijer lige, kao dodatnu motivaciju za postizanje još boljih rezultata.

Preuzimanjem ovog sponzorstva, između ostalog, kompanija m:tel će omogućiti da Arena sport, kao regionalni lider u produkciji i emitovanju ekskluzivnih sportskih sadržaja, u paketu sportskih premijum sadržaja nacionalnih fudbalskih prvenstava prenosi utakmice Premijer lige BiH, utakmice Kupa BiH, te Prve lige RS i Prve lige FBiH.

Po svemu sudeći, Fudbalski savez BiH je dobio novog prijatelja, uz kojeg će u naredne tri godine imati dobru podršku za osvajanje novih titula i postizanje još boljih rezultata.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zole

Jeste našli gdje će te uložiti pare,luzeri.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC