• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nekad treneri Zvezde i Partizana, a danas u stručnom savjetu Zvijezde 09

Autor mondo.ba

Poznati fudbalski stručnjaci imenovani u stručni savjet kluba iz etno-sela Stanišići.

 Milorad Kosanović, Miodrag Grog Božović i Radmilo Ivančević , Zvijezda 09 Izvor: MN PRESS

Milorad Kosanović, Miodrag Grog Božović i Radmilo Ivančević će od subote voditi brigu o Zvijezdi 09 kao članovi savjetodavnog tijela semberskog kluba.

Možda će vas zanimati

"Upravni odbor Zvijezde 09 donio je odluku o formiranju stručnog savjeta kluba. Na naše veliko zadovoljstvo eminentni fudbalski stručnjaci Milorad Kosanović, Radmilo Ivančević, Miodrag Grof Božović prihvatili su da budu članovi ovog tijela. Stručni savjet je savjetodavno tijelo sa ciljem da svojim iskustvom i znanjem pomognu predsjedniku kluba i trenerima da unaprijede organizaciju i stručni rad u klubu. Poseban akcenat će biti na našoj akademiji. Gospodin Milorad Kosanović prihvatio je da bude predsjednik stručnog savjeta i on će u narednom periodu u njegov rad uključiti jos nekoliko poznatih sportskih radnika", navedeno je u saopštenju kluba iz etno-sela Stanišići.

Izvor: MN PRESS

Grof Božović je prije mjesec dana otpušten sa klupe ruskog kluba Krila Sovjetov iz Samare, a u karijeri je vodio još brojne klubove u Rusiji, između ostalih i Dinamo i Lokomotivu iz Moskve.

Crnogorski strateg bio je i na klupi Crvene zvezde u periodu od 2015. do 2017. godine a u prvoj sezoni je osvojio šampionsku titulu sa rekordne 24 pobjede u nizu s crveno-bijelima.

U svojoj trenerskoj karijeri Milorad Kosanović je dva puta vodio Crvenu zvezdu, bio selektor mlade reprezentacije, selektor Malte, radio u Kini i Sloveniji, kao i u mnogim srpskim timovima. Između ostalih je vodio Vojvodinu, čačanski Borac, Napredak iz Kruševca, Novi Pazar...

Posljednji angažman imao je u niškom Radničkom, koji je svojevoljno napustio krajem februara ove godine.

Izvor: MN PRESS

Treći član savjeta Zvijezde je nekadašnji golman Partizana, kao i trener čuvara mreže u crno-bijelima Radmilo Ivančević, koji je u trenerskoj karijeri, između ostalih, radio i u Atletiko Madridu.

Podsjetimo, poslije prekida Premijer lige Bosne i Hercegovine zbog pandemije korona virusa, Zvijezda 09 je zbog posljednjeg mjesta na tabeli izbačena u niži rang odnosno Prvu ligu Republike Srpske, ali su se Semberci na čelu sa predsjednikom Borisom Stanišićem žalili na tu odluku.

Prvi čovjek Semberaca pisao je otvorena pisma predsjedniku FS BiH Elvedinu Begiću, te najavio i da neće odustati, što je potvrdila i posljednja odluka sjednice Izvršnog odbora kluba da "pravna borba protiv Saveza mora biti nastavljena".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC