• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda već 4 godine čeka Baneta - počeli pregovori!

Autor Milutin Vujičić

Navodno su već otpočeli pregovori dve strane...

 Branislav-Ivanovic-transfer-FK-Crvena-zvezda-Zvezdan-Terzic-OFK-Beograd Izvor: MONDO/MN Press

Delovalo je da će se nastaviti saradnja Branislava Ivanovića i Zenita, međutim informacije iz Rusije govore da će kapiten sastava iz Sankt Peterburga napustiti klub kao slobodan igrač!

Navodno se dve strane nisu dogovorile oko finansijskih uslova za obnovu saradnje, pa su mediji iz Rusije preneli da bi to mogla da iskoristi Crvena zvezda, dok je to u toku dana potvrdio i navijački portal "Red Star Belgrade".

Možda će vas zanimati

Nezvanično, Zvezda je već otpočela pregovore sa Branislavom Ivanovićem oko njegovog povratka u Srbiju nakon punih 14 godina od njegovog odlaska u inostranstvo.

Pregovore bi trebalo da vodi generalni direktor Zvezdan Terzić, koji je s Ivanovićem u odličnim odnosima još otkako su sarađivali u OFK Beogradu, pa je više puta za svog mandata u Crvenoj zvezdi čak i govorio da bi voleo da se vrati nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije.

Naime, pre četiri godine, kada je Ivanović postigao 12. gol u dresu "orlova", kazao je da bi na kraju mogao da igra i napadač, a to je prokomentarisao i Zvezdan Terzić.

Izvor: MN PRESS

'Ta priča nije realna. Ivanoviću su vrata Crvene zvezde uvek otvorena, ali on u naš klub može da dođe kao štoper, a ne kao špic. Znate, logičnije je da se iskusniji igrači vraćaju na poziciju štopera gde se fizički troši manje energije, a na tom mestu je iskustvo najdragocenije'', poručio je tada Terzić, a vrata su legendarnom srpskom fudbaleru i dalje otvorena.

Ivanović i pored toga što ima 36 godina i dalje igra sjajno, što potvrđuje i broj trofeja koje ima Zenit, pa ćemo videti da li će ga privući poziv Zvezde, koja ga možda do skoro i nije planirala...

Izvor: MN PRESS

Branislav Ivanović je dugo u reprezentaciji Srbije igrao sa Dejanom Stankovićem, sadašnjim trenerom Crvene zvezde, čiji je rekord po broju nastupa u nacionalnom timu oborio na Mundijalu 2018. godine posle kog se povukao

Crvena zvezda tako nije planirala da u ovom prelaznom roku dovede Aleksandra Kataija pošto je imao čvrst ugovor u Los Anđelesu, ali čim je zbog gafa njegove supruge dogovoren sporazumni raskid ugovora - odmah su reagovali i otvorili pregovore sa njim.

Baš zbog brze reakcije Zvezde, i pokazane volje da su zainteresovani za njega, pregovori sa Kataijem su završeni vrlo brzo i tako je Dejan Stanković dobio već jedno kapitalno pojačanje...

Da li će i drugo?

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC