• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bez starca nema udarca - zato se danas Lampard raduje!

Autor mondo.rs

Čelsi je blizu produžetka ugovora sa vjerovatno najboljim igračem ove sezone...

 Vilijan novi ugovor Čelsi Izvor: Guliver/Getty Images/Julian Finney, Julian Finney/Getty Images Europe

Veliki preokret u pregovorima Vilijana i Čelsija!

Djelovalo je da će Brazilac napustiti "Stamford bridž" ovog ljeta pošto mu istekne ugovor, ali ostrvski mediji prenose da je Čelsi sada izašao sa ponudom koja zadovoljava njegove apetite. Čelsi je želio da obnovi saradnju na jednu sezonu, Viilijan na tri - i vjerovatno će se naći na pola puta.

Možda će vas zanimati

 "Skaj Sports" javlja da će dogovor biti potpisan do kraja sedmice, a da se nešto "kuva" govori i podatak da se Vilijan i Čelsi nisu opraštali jedni od drugih putem društvenih mreža.

David Silva je odigrao posljednji meč za Mančester siti, Jan Fertongen za Totenhem, Pedro za Čelsi i to je već podijeljeno putem Twittera i Instagrama, dok je Vilijan mudro ćutao, vjerovatno sačekavši da vidi da li će dogovor na kraju biti postignut.

Vilijan nije igrao na posljednjem meču Premijer lige protiv Vulverhemptona, na kom je Čelsi obezbijedio učešće u Ligi šampiona, a naredne sezone probaće sa mladim snagama.

Naravno, nemoguće je održati konstantnost samo sa mladim fudbalerima, toga je svjestan Frank Lampard i baš zato je insistirao da se Vilijanu produži ugovor. Brazilac je bio jedan od najboljih igrača Čelsija ove sezone, spekulisalo se da će u Barselonu, ali čini se da i njemu prija London.

Izvor: Guliver, Clive Rose/Getty Images Europe

Vilijan je stigao u Čelsi u ljeto 2013. godine, kada su ga "oteli" Totenhemu, pa je u narednih sedam sezona zabilježio 63 gola na 339 utakmica. Nastupao je još za Korintijans, Šahtjor i Anži.

Što se tiče pojačanja, Frank Lampard je do sada dobio dva velika u napadu. Stigli su ofanzivni vezista Hakim Ziješ iz Ajaksa i napadač Timo Verner iz Lajpciga, dok se intenzivno pregovara i sa još jednim njemačkim reprezentativcem - Kaijem Havercom.

Odnosno, s njegovim klubom Bajerom, pošto je Haverc već pristao da dođe u Čelsi. To znači da je Čelsiju preostalo još "samo" da nađe golmana, štopera i lijevog beka...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC