• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Modriče: Najvažniji dio priprema, a ja nemam igrače!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

"Ovo je najvažnija sedmica priprema, a ja nemam igrače na terenu", rekao je trener Modriče čiji je cijeli tim u izolaciju poslije jednog potvrđenog slučaja korona virusa.

 Trener FK Modriča Dario Purić korona 14 igrača u izolaciji Izvor: MONDO/Bojan Jakoviljević

Fudbaleri Modriče poslije gotovo mjesec dana priprema za novu sezonu u Prvoj ligi RS su na prinudnom odmoru.

Nakon što je potvrđeno da je jedan od igrača pozitivan na korona virus cijeli prvi tim stavljen je u kućnu izolaciju i na teren će se vratiti samo pet dana pred početak prvenstva.

Možda će vas zanimati

U kakvoj je situaciji trener Dario Purić ne treba ni objašnjavati.

"Izolovana je čitava postava, 14 igrača, praktično svi prvotimci koji su učestvovali na toj utakmici protiv Rudara. Mi se nemamo kome žaliti, niti to neko uvažava. Momci su u izolaciji, od ponedjeljka ujutro mogu da treniraju. Tražili smo neki izlaz, ali nema nikakvog izlaza“, rekao je Purić za MONDO i nastavio:

"Radili smo pripreme četiri sedmice i sad ne može niko da izađe iz kuće. Oni tamo mogu nešto malo da rade fizički, ali ne postoji ništa što može da im nadoknadi teren. Ovo je najbitnija sedmica, a ja igrače nemam na terenu. Kad se vratimo na teren moramo sve ispočetka. A imamo pet dana...", istakao je Purić.

On je dodao da je klub tražio da se testiraju svi igrači, ali da je odluka epidemiologa da svi idu u izolaciju, jer bi i u slučaju testiranja to morali.

"Samo jedan igrač ima simptome, svi su ostali zdravi. Insistirali smo da se izoluju dva, tri igrača koja su bila u najbližem kontaktu sa zaraženim, ali epidemiolog je odlučio da svi idu. Moramo se toga pridržavati, obilaziće ih nadležni organi, kažnjavati, nisu to male kazne za te momke. Voljeli bismo da naprave neki kompromis da im se dozvoli da treniraju kada nema nikog, možda po dvojica, trojica, bar da trče, bolje nego da ne rade ništa“, priželjkuje Purić, kojem ne preostaje ništa drugo nego da savjetuje svoje igrače na daljinu i čeka 3. avgust.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC