• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savo upozorava: Oprezno s "bonusima", dobijaju nešto što nisu još zaslužili

Autor Pavle Knežević

To su igrači koji su dobili nešto što nisu zaslužili još

 FK-Partizan-Savo-Milosevic-Superliga-bonusi-dobijaju-nesto-sto-jos-nisu-zasluzili Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Superliga tek što nije, drugačija po mnogo čemu: 20 klubova, bez navijača, pet izmjena, ali i novo pravilo da u timu moraju da budu dvojica domaćih mladih igrača. 

Pravilo je "na papiru" dobro, jer praktično donosi 80 potencijalnih mladih reprezentativaca, ali nije idealno, što kaže i trener Partizana Savo Milošević. 

Možda će vas zanimati

Iako praktično ima dvojicu "već viđenih" "bonusa", Aleksandra Popovića i Filipa Stevanovića, Milošević vidi i druge strane tog pravila.

"Pravilo je takvo kakvo je. Mi smo i njega to radili, filozofija kluba je bila da razvija igrače. Jedino što mi se ne dopada je kad nešto radite na silu, po slovu zakona, onda to nije dobro. Ja sam razgovarao sa mlađim igračima, 'bonusima' u mojoj ekipi, jer će neki od njih dobiti nešto što ne zaslužuju. Tu moramo biti jako obazrivi i oni moraju, treba da poštuju to, jer nije samo pitanje u guranju mladih igrača. Vi morate da ih pripremite da ne sagore", rekao je Milošević.

Stevanović je jedna od glavnih meta prelaznog roka u Srbiji, pravih "hit" Partizana, ali i kod njega nije sve tako čisto.

"Ovim pravilom smo prisiljeni da forsiramo igrače koji možda nisu spremni na to. Uradićemo sve da ih pripremimo, da znaju šta ih čeka i da dobijaju nešto što tek treba da zasluže. Evo, mi pričamo o ciframa za Stevanovića, a on još nije izborio mjesto startera u prvih 11", objasnio je Milošević.

Partizan takmičenje počinje sutra, gostovanjem Napretku u Kruševcu.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC