• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kad god Zvezdi bude bilo teško - biću na raspolaganju!

Autor Milutin Vujičić

"Iskreno, baš bih volio da se opet čuje pjesma Lige šampiona na 'Marakani'", rekao je Vladan Milojević.

 Vladan-Milojevic-FK-Crvena-zvezda-Liga-sampiona Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Vladan Milojević napustio je zimus Crvenu zvezdu, ubrzo prihvatio poziv iz Saudijske Arabije, ali je zbog pandemije korona virusa vodio Al Ahli na svega dvije zvanične utakmice.

Pauza je potrajala, nastavak se očekuje uskoro, a Vladan Milojević uporedo prati i dešavanja u Crvenoj zvezdi koja je u subotu startovala sezonu. Njegov nasljednik Dejan Stanković upisao je trijumf protiv Novog Pazara (3:0) najavivši da je njegova ekipa u formi...

Možda će vas zanimati

Sada slijedi dio sezone po kome će navijači Zvezde dugo pamtiti Milojevića - kvalifikacije za Evropu - i sadašnji trener Al Ahlija želi mnogo uspjeha klubu kome je donio dvije grupne faze Lige šampiona.

"Volio bih da Zvezda bude u Ligi šampiona. Ili u Ligi Evrope, to je važno zbog kluba i zbog navijača. Došla su kvalitetna pojačanja, Zvezda će, vjerujem, napraviti dobar rezultat. Katai, Kanga i Spiridonović donijeće nešto novo i pomoći onim istim fudbalerima koji su ulazilili dvaput u grupnu fazu Lige šampiona. Tu je Sanogo, koji poslije pauziranja zbog povrede praktično može da se računa kao nov igrač", kazao je Vladan Milojević u intervjuu za "Blic".

"Nemam dilemu da će da uradi Zvezda jako dobre stvari, zvezdaška javnost ima čemu da se nada. Iskreno, baš bih volio da se opet čuje pjesma Lige šampiona na 'Marakani', Zvezda i njeni navijači to zaslužuju", poručio je bivši trener Zvezde.

Vladan Milojević i Zvezda rastali su se u prijateljskim okolnostima, a naravno da trofejni trener ne isključuje mogućnost povratka na mjesto uspjeha, ali ne želi da se miješa Dejanu Stankoviću u rad.

"Zna se da sam zvezdaš, imam jako korektnu saradnju sa svim ljudima u klubu. Kad god bude bilo teško, kada Zvezda bude iskazala potrebu za mnom - uvijek sam na raspolaganju. Zvezda je moj život, sve mi je dala", zaključio je Milojević.

(MONDO/Blic)

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC